Рууни: Не е проблем да играя като крило, важното е Юнайтед да бие

17:56
Рууни: Не е проблем да играя като крило, важното е Юнайтед да бие
Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни сподели, че е готов да се жертва в името на отбора и няма проблем да играе на фланга.

Както е известно, "червените дяволи" са без Райън Гигс, Рио Фърдинанд, Андерсон, Джи Сун Парк и Майкъл Оуен, а голмайсторът на отбора от миналия шампионат вече няколко пъти е поставян на фланга от сър Алекс Фъргюсън.

"В момента имаме доста контузени, так че няма никакъв проблем да играя на крилото. Мачът в Марсилия бе труден за нас. Олимпик не ни създаде много проблеми, но ние не създадохме възможностите, които искахме. Няколко важни играчи отсъстваха и мисля, че те биха направили разликата, ако бяха на терена. Фактът, че не загубихме е достатъчно позитивен. Сега приемаме у дома Олимпик и знаем, че ако победим, сме в следващия кръг. Достатъчно уверени сме на свой терен", каза Рууни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ArshavinBoy
24.02.2011 20:53

погнуса му създават както казваш кво права в теми за меризливият ви отбор *thumb_up*

zerocgti
24.02.2011 19:11

Оправдания. Вие нали сте най-великите? Лейтън са класи над Кроули, а не се ли предполага вие да сте класи над Лейтън? Явно не. И изобщо, какво си подаваш носа в нашата тема, в която не се дискутира ГРАМ за Арсенал? Коментираме съвсем вътрешна тема, каквато е кой къде да играе в скуада, ти в качестовот си на какъв хейтър изобщо се навираш тука? Комплекс ли ти създават Юнайтед?

ArshavinBoy
24.02.2011 18:37

Първо вие бяхте домакини и второ Ориент са с класи над кроули *thumb_up*

zerocgti
24.02.2011 18:26

Да, ние ЕДВАМ БИХМЕ шофьорите от Кроули. А вие кво каза, че направихте с Лейтън Ориент за FA Cup? Щото май ИЗОБЩО не бихте, било то и "едвам". Приеми фактите - титла нямате в последните години и единственото за което можете да мечтаете е Карлинг Къп. Дано поне нея я вземете, че май на феновете им писва от разочарования.

zerocgti
24.02.2011 18:22

Напротив, гледам EPL достатъчно често, за да знам, че редувате един силен мач, с два посредтвени и един слаб. Играете "красиво", ама с красива игра, шампион не се става. Точно това ви е схемата - 1*evil*1. Силен, два посредствени, слаб. С такива резултати, нямате право на претенции. Убеден съм, че съм много по-зрял от теб.

ArshavinBoy
24.02.2011 18:19

Тва е футбол бе пубер всичко става.Ама ти явно гледаш ПЛ от 5 месеца и не знаем бягай да гледаш скучните ви мачове.А отбор който едвам бие отбор от шофьори имам предвид Кроули Таун много има право нали. *lol* *beer*

zerocgti
24.02.2011 18:14

Тихо бре! Отбори дето водят с 4 гола разлика и ги изравняват за 40 минути, нямат право на претенции!

ArshavinBoy
24.02.2011 18:05

На баба му на фурката да се качи пак няма да достигнат красивата и усешна игра на Артеляристите.Ще си останат едно съдийско отборче.Междо другото Хауърд Уеб кой номер му дадохте е колко дузпи има реализирани ? *beer* *thumb_up*