Михайлов: Дано стане хубаво дерби и нека по-добрият да победи

17:37
Михайлов: Дано стане хубаво дерби и нека по-добрият да победи
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов не пожела да коментира дали ще присъства на дербито Левски - ЦСКА, но заяви, че се надява да стане хубава среща и пожела на по-добрия да победи.

Михайлов бе попитан след днешния Изпълком на БФС дали ще присъства на съботното дерби, тъй като в някои букмейкърски къщи се приемат залози дали президентът на нашата федерация ще присъства на срещата.

Той отговори: "Не мога да коментирам дали ще присъствам на съботното дерби, след като разбирам, че има залози дали ще отида на стадиона. Дано се получи хубав мач, лошото време да не попречи и нека да победи по-добрият отбор".

Президентът на БФС коментира и днешните решения на Изпълнителния комитет на централата: "Комисията, която се занимаваше със задълженията на ЦСКА, направи своя анализ. Има вземания към Черноморец и към Сливен, които остават, но те ще бъдат вече предмет на Лицензионната комисия, която ще се произнесе след 31 март. Да направя едно уточнение, комисията се произнася май месец, а лицензите се правят за следващото първенство. Изпълкомът, след старанието и възможностите на ЦСКА, направи така, че клубовете вече са по-сигурни, след като си получиха парите. Няма нищо скрито-покрито, така че всички инстанции ще вземат нужните мерки по казуса с ЦСКА. Те си изпълниха зададения от нас срок да започнат да изплащат задълженията. Всички са равнопоставени по темата с лиценза, идват трима представители на УЕФА, те ще гледат най-вече ЦСКА, Левски, Ловеч и Берое, които играха в Европа. Всичко е прозрачно, всички знаят какво и кога трябва да направят. След 31 май самата комисия ще ви каже дали други тимове имат задължения, тя няма право да изнася тази информация".

Относно факта, че някои треньори водят елитни наши тимове, без да имат про лиценз, Михайлов коментира: "Ще има про лиценз за треньори, който ще почне май месец и те ще имат възможност да се запишат, и така да спазват правилата. Когато са записани ще имат право да ръководят тим от \'А\' група. Бившият вратар на националния не пожела да коментира скандалната контрола с Естония, а само заяви: "Не желая да говоря за мача с Естония, каквото е трябвало съм го дал на компетентните органи. Не взехме решение да дадем пресконференция след мача България и Естония, защото не съм сметнал, че е трябвало да се обясняваме за нещо. Така съм преценил".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

S1ck
24.02.2011 19:15

Дали ще доживея да видя поне една грамотно написана статия в този сайт? Все още няма такава. Тази тук е под всякакъв коментар от гледна точка на членуване и пунктуация...

По темата: Поредните глупости, казани от Боби...

gangan
24.02.2011 17:46

на перукан дучето га набие на...... ти подлого 94-та-всичките ,как пък се изродихте кат политиците , мискини такива или сте си били вечногадини мръсни *thumb_down*