БФС реши: ЦСКА остава в \"А\" група

16:47
БФС реши: ЦСКА остава в \"А\" група
Изпълкомът на БФС разгледа на днешното си заседание доклад по повод на задълженията на ЦСКА към някои от българските тимове и стигна до заключението, че няма причина "армейците" да не продължат участието си в А група.

По време на предишното си заседание, в края на миналата година, Изпълкомът даде краен срок на ЦСКА да започне да изплаща задълженията си. От доклада става ясно, че "червените" са се разплатили с отборите на Пирин Благоевград, Вихрен Сандански и Миньор Перник. Между ЦСКА и Черноморец Бургас продължава да се води спор около трансфера на Мишел Платини на стадион "Българска армия", като решение по въпроса ще даде Върховния Касационен съд. Освен това "армейците" са започнали да изплащат и задълженията си към Сливен, като извън тези взаимоотношения между тях и Славия е имало известен спор около наема на Райс М\'Боли, но от белия клуб не са подали жалба по въпроса.

Лицензът на ЦСКА за следващия сезон пък ще се решава на 31 март, когато ще заседава лицензионната комисия към БФС. На днешното заседание освен това стана и ясно, че клубовете ще получат парите си от телевизионни права и няма да има никакъв проблем за излъчването на футболните срещи по телевизията, включително и прякото предаване на "вечното дерби" между Левски и ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gangan
24.02.2011 17:48

Лечков ще обжалва-как така докато делото не мине окончателно ЦЕЦА ще ми учасрфива *angry*

BoBi_Levskara
24.02.2011 17:36

Тва е поредното решение със "син", отенък, изключително много си проличава точно колко "синио" е тва БФС. *erm*

ioga08
24.02.2011 17:13

След като БСФС имат различни аршини за мерене то и от тях няма нужда или да върнат тогава и Ботев Пловдив. Пирин Благоевград защо бяха наказани?Значи за ЦСКА и Левски са едни законите за другите други-то и в държавата е така.Честният работник си плаща данъците а другите и министри и народни преставители се изкарват по бедни от нас,а някой дори се пишат и към борсата.Ей това е днешна България крадлива и лъжлива