Треньорът на \"моряците\": Дано в Благоевград да са изчистили терена

15:46
Треньорът на \"моряците\": Дано в Благоевград да са изчистили терена
Заради лошите атмосферни условия в морската столица футболистите на Черно море днес направиха само една тренировка на клубния стадион "Тича" и след това проведоха традиционното възстановяване.

Старши треньорът на "моряците" Стефан Генов заяви пред клубния сайт, че е доволен от проведената подготовка и очаква успешен старт на пролетния дял на шампионата. "Не си правя илюзии, чака ни тежък мач. Надявам се домакините да са почистили добре терена, въпреки зимните условия. Отборът на Пирин е коренно променен и нямам представа за сегашния му облик. Ние обаче нямаме друга алтернатива, освен да се раздадем максимално и да зарадваме феновете и ръководството, с добра игра и победа", обобщи наставникът на "моряците". Варненци тръгват утре рано сутринта и се надяват в късния следобед да пристигнат в Благоевград. Треньорския щаб определи група от 19 футболисти за срещата с "орлетата". Това са вратарите Пиргов и Денчев и полевите играчи Дяков, С.Александров, Адемар, Тиаго, Ал. Александров, Петков, Николов, Божилов, Лазаров, Атанасов, Илиев, Т. Колев, Стоянов, Георгиев, Ратников , Капитанов и новото попълнение Самуел Камазола.

Очаква се жълтата карта на бразилеца да пристигне утре и той да може да дебютира срещу Пирин. Извън групата останаха наказаният Росен Колев, Андреев, Мурадов, Будинов, възстановяващите се от контузии Манолов и Бачев и Владимир Каптиев, който ще продължи пробите и през следващата седмица. Двубоят е в събота от 15:00 часа и ще бъде ръководен от Станислав Тодоров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация