Феновете на Дунав насърчиха кмета на Русе да чете повече книги за футбола

15:25
Феновете на Дунав насърчиха кмета на Русе да чете повече книги за футбола
Необичаен и доста символичен подарък получи кметът на Русе Божидар Йотов на днешната сесия на Общинския съвет, предаде кореспондентът на БГНЕС в Русе.

Председателят на фенклуба " Дунав завинаги" Александър Стефанов му връчи книгата "Футболът в Русе", посветена на дългогодишната история на популярната игра в крайдунавския град.

"Тъй като в интернет пише, че кметът обича да чете, решихме да му подарим тази книга, защото той е човекът, който написа последната й страница", сподели Александър Стефанов. Според феновете именно Божидар Йотов е виновен за закриването на ФК "Дунав", тъй като през последните няколко години той бе начело на управителния му съвет, но не успя да осигури финансирането му. Подаръкът не бе посрещнат с удоволствие от Йотов, който го остави веднага на една от банките в залата и заяви, че той не е човекът, който отговаря за футбола. И припомни, че отпреди 4 месеца има нов Управителен съвет, който именно взе решението да сложи край на отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shizofrenik
24.02.2011 17:14

Бобокови трябва да вземат Дунав сега когато има най-голяма нужда от пари.Знаем че те са едни от най-богатите в града ама дебелия комунист Йотов няма да напрай нищо .ЛЯТОТО НОВ КМЕТ АЛЕЛУЯ

SoundTracK
24.02.2011 15:45

Не бил тои човека .. невинен бил! Ей цървул а преди няколко години когато Приста Ойл бяха мераклии да вземат Дунав ти що не ги даде , защо ги изгони? За да можеш да изпереш повече пари ли ? Мърша долна, Русе само губи от твоето присътвие..НЕКАДЪРНИК!