Радуканов: Гъргоров се завръща в ЦСКА

14:49
Радуканов: Гъргоров се завръща в ЦСКА
Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че между клуба и Емил Гъргоров има договорка и халфът ще подпише до края на сезона с "армейците".

Радуканов заведе футболистите в музея на ЦСКА на стадион "Българска армия", за да се запознаят с историята на клуба, а след това заяви: "Официално стигнахме до договорка, Гъргоров започва с нас и ще подпише договор до края на сезона". По въпроса с оплакващите се от травми Костадин Стоянов и Спас Делев, той добави: Ще се опитаме да ги вдигнем за дербито с Левски. Ще разчитам и на Гъргоров. Той ще попадне в групата, а преди мача ще преценим дали да играе".

Относно това дали се очакват евентуални трансфери в и извън клуба, младият спец заяви кратко и ясно: "Не". "Настроението в отбора е приповдигнато, идва мачът с Левски, най-хубавият мач в България, всички го чакат с нетърпение и искат да се докажат. Посещението в музея е традиция. Мисля, че е добре за футболистите да знаят къде играят, защото всички говорят много за отговорността към червената фланелка. Наясно съм със състава за Левски, отдавна го играх този мач в главата си", продължи Радуканов.

Попитан дали ще отговори на "синия лагер", откъдето се заканиха на победа с 3-4 гола. "Всеки има право на мнение. Всеки мач е важен за нас и играем само за победа. Доволен ще съм от много неща и недоволен от също толкова, няма смисъл сега да говорим", смята Радуканов.

Той изрази и надежда футболистите да бъдат стимулирани с финансови премии от ръководството. "Петър Стоянов ще подпише договор с нас днес или утре. Има вариант Радулович и Костадинов да бъдат преотстъпени в Академик София, което ще бъде добре за тях", добави още тактикът. "Победа срещу Левски връща ЦСКА на правия път, пътя на победата, ние се борим за максимум точки във всеки мач и наистина съм доволен от привличането на Гъргоров. Опитните играчи ще са ни от полза. Виждате, всички, които се върнаха в България от чужбина, колко помагат. Играчите са професионалисти, не трябва да ги притеснява, че играят на \'Герена\'. Съжалявам, че Валентин Илиев не дойде при нас, но той получи много добра оферта от чужбина", каза още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация