Улие: Стилиян все още има място в тима

16:45
Улие: Стилиян все още има място в тима
Мениджърът на Астън Вила Жерар Улие успокои капитана на тима Стилиян Петров, че все още има място в бирмингамския тим, но призна, че българинът вече не може да се счита за сигурен титуляр в английския клуб.

Петров бе основна фигура за Вила през последните сезони, но остана извън състава при гостуването на Блекпул. Бирмингамци засилиха състава си през януари с трансферите на Жан Макун и Майкъл Брадли, а Найджъл Рио-Кокър и Фабиан Делф се завърнаха в игра след контузии.

Улие настоя, че Петров все още е важна фигура в тима и разкри, че българинът е готов да се бори за мястото си в тима.

"Петров е в плановете ми, но ако каже, че иска да играе във всеки мач, бих му казал \'Не\'", сподели французинът за "Бирмингам Мейл".

"Той е капитанът и трябва да бъде за пример. Много съм доволен от поведението му. Той ми помогна да променя философията на играчите тук. Все още има какво да ни даде. В един момент може да играят само 11 играчи, съставът и обединеността му са нещата, които те водят към победата, а това не са само 11 футболисти. Хората и футболистите трябва да разберат, че тук вече има състав - просто е. Когато няма конкуренция, отборите се сриват. Ако не приемате конкуренцията, не трябва да работите тази работа", завърши Улие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари