Благо Георгиев излиза срещу Роналдо, Ромарио и Кафу

12:57
Благо Георгиев излиза срещу Роналдо, Ромарио и Кафу
Българският халф на Терек Грозни Благой Георгиев ще има шанса да участва в престижна контрола между своя тим и бивши звезди от бразилския национален отбор по футбол, съобщават медиите в Русия.

Срещата, която е организиран от президента на Чечения Рамзан Кадиров, би трябвало да се проведе на 8 март в Грозни. Кадиров, който освен това е президент и на Терек, е поканил за контролата звезди като Дида, Кафу, Андре Круз, Роке Жуниор, Емерсон, Бебето, Дунга, Роналдо, Жуниньо Паулиста, Ромарио и Денилсон, както и други играли с екипа на "селесао" в миналото. Вестник "Спорт-Експрес" добавя, че в състава на домакините също ще присъства бивши футболни звезди от Съветския съюз и Русия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Alekseysp
22.02.2011 09:46

Кариерата на Денилсон започва в Сао Пауло Футебол Клубе. Той се представя силно и през 1998 отива в Реал Бетис за 21,5 млн. евро, което става и най-скъпият трансвер за XX век. Първоначално Денилсон не успява да се наложи в състава и е даден под наем на Фламенго. След наема играчът става неизменен в стартовите 11. През 2005 е продаден на Бордо. След 1 година в Бордо отива в Ал-Насър от Саудитска Арабия. Изиграва само 15 мача за тях, след което отива в САЩ, където изиграва едва 8 срещи с екипа на ФК Далас. След слабото си представяне преминава в Палмейрас, с които печели шампионата на щата Сао Пауло и Копа Либертадорес. След това отива в Итумбиара, където не изиграва нито един мач. После отива във Виетнам за да играе за Хай-Понг, но се задържа само една седмица и напуска по свое желание. В началото на януари подписва с гръцкият Кавала.

Fabregas_boy
21.02.2011 13:38

Ако става дума за нашия Денилсон-супер,дано го отвлекът да играе в Терек. *joking*