Анчелоти: Ако Абрамович поиска, аз се махам

11:21
Анчелоти: Ако Абрамович поиска, аз се махам
Карло Анчелоти не смята да напуска по собствено желание Челси и единственият човек, който може да вземе решение за съдбата му е собственикът на клуба Роман Абрамович.

Съботното поражение във ФА Къп от Евертън означава, че единственият възможен трофей за "сините" през настоящия сезон сега е Шампионската лига. На фона на несигурността относно финиширането в първата четворка във вътрешното първенство, победата на лондончани в най-престижния европейски турнир е приоритет. Евентуален провал в Шампионската лига може да стане сериозен удар върху клуба, който през януари похарчи 75 млн. паунда за подсилване на състава и планира нови сериозни покупки през лятото.

Вчера Анчелоти за пореден път общува с пресата и на директен въпрос замисля ли се за доброволна оставка, той отвърна: "Не. Аз не трябва да решавам своята съдба, това трябва да направи собственикът на клуба".

Анчелоти вече получи пълната поддръжка на клуба в края на 2010 г., когато Челси регистрира най-лоша серия през последните 15 години в шампионата на Англия. Последва "мини възраждане", което приключи със загубите от Ливърпул в първенството и от Евертън за купата на страната. Анчелоти обаче вярва, че победата в Шампионската лига, за която Роман Абрамович мечтае отдавна, не е мисия невъзможна. "Шампионската лига е много сложен турнир. Сега ни предстои да играем с Копенхаген и имаме 180 минути, за да победим. Уверен съм, че Челси ще продължи. Отпаднахме от Купата на Англия, нещата не вървят много добре за нас в Премиършип, ще бъде сложно да спечелим и Шампионската лига, но всичко това ни дава голяма мотивация", заключи Карло Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mario93
22.02.2011 18:06

але ти изобщо мислиш ли преди да пишеш теб като искат да те изгонат от клуба кво ще стоиш. *beer* о объркал си саита мои човек

Live_Forever7
21.02.2011 23:15

какво му е на мениджъра??? ако Абрамович реши който и да е мениджър - заминава си...

Ronny7_
21.02.2011 17:53

Е смятайте какъв мениджър имате.. Да не му пука за вас.. Ако Абрамовиш поиска аз се махам..! После защо отбора ви е такъв.. вижте си мениджъра и тогава се оплаквайте от футболистите,или от каквото и да било! *thumb_down*