Голмайсторът на Ориент: Чудо е, че вкарах на Арсенал, като се има в предвид колко съм дебел

11:17
Голмайсторът на Ориент: Чудо е, че вкарах на Арсенал, като се има в предвид колко съм дебел
Джонатан Техуе, който вкара гол за Лейтън Ориент в 90-а минута на мача срещу Арсенал от петия кръг на ФА къп, заяви, че изобщо не е очаквал да постигне нещо подобно в тази среща, като се има в предвид, че доскоро е лекувал тежка травма.

"Четири месеца лекувах контузия в подколянното сухожилие. Изобщо не бях готов за игра, а и честно казано, доста съм напълнял в последно време. Мисля, че трябва да сваля поне пет килограма, за да се върна към оптималната си форма. Колкото до гола, който отбелязах, просто видях двама колебаещи се бранители, финтирах и стрелях. Беше наистина невероятно усещане", коментира Техуе.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LiverpoolFen20
22.02.2011 22:57

Нищо чудно тези мачове да преебат Арсенал в битката за титлата... Не може да си позволи отбор като Арсенал да преиграва мач с Лейтън Ориент... Мисля че обаче при добро развитие на нещата за Арсенал те да пуснат само резерви в домакинския мач срещу Ориент и да става каквото става ...

artileristss
22.02.2011 19:15

мисля,4е то4но тези преигравания(няколко ве4е)ще ни попре4ат във важните срещи.дано да греша GO GUNNERS *party*

Fabregas_boy
21.02.2011 12:15

Да бе,чудо.Точно заслужено си ни изравниха,след като Венгер не предприе смени между 70-тата и 80-тата минута за да успокои играта.Но,минало-заминало ,чакаме преиграването.
*wink*