Ясен Петров: Имам яснота за състава срещу ЦСКА

17:07
Ясен Петров: Имам яснота за състава срещу ЦСКА
Старши треньорът на Левски Ясен Петров заяви, че е много доволен от работата на тима на подготвителния лагер в Кипър и вече има яснота за стартовия състав срещу ЦСКА във Вечното дерби на 26 февруари.

Левски кацна днес на летище "София", където Петров заяви: "Няма как да не съм доволен от лагера. Това, за което бяхме отишли в Кипър, си го свършихме. Изиграхме необходимия брой контроли. Особено последните три контроли бяха срещу силни отбори. Мисля, че си свършихме добре работата".

Той разкри, че вече има яснота около стартовия състав за двубоя с "армейците". "Имам яснота за стартовия състав, но има доста време до 26 февруари. Всички играчи са здрави и това е едно от хубавите неща, с които се прибираме, готови сме за мача с ЦСКА", продължи спецът.

"Хареса ми играта в двубоите с Динамо Москва, Оцелул, срещу Виктория на моменти, нивото ни срещу Теплице също бе високо", смята Петров.

Относно новите попълнения и това на кой фланг ще играе Матондо, треньорът на "сините" заяви: "Винаги има още какво да се желае, но мисля, че Левски е балансиран отбор в момента. Матондо играе на поста на Жоазиньо и е нормално да му трябва време за адаптация, но стъпка по стъпка и това ще стане".

"За целите, които сме си поставили, всеки мач е много важен. Двубоят с ЦСКА е първият много важен мач за нас и трябва да го спечелим", разкри Петров.

Запитан дали наистина чуждестранни рефери ще свирят важните двубои на Левски, включително и този с ЦСКА, както заяви Георги Иванов, Петров отговори: "Аз мисля, че каквото е казал Георги, ще застане зад думите си и ще бъде изпълнено".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари