Пеп: Говореха, че сме в криза и когато водехме с 12 точки на Реал

12:54
Пеп: Говореха, че сме в криза и когато водехме с 12 точки на Реал
Свикнали сме да се говори, че сме в криза, но тази вечер момчетата за пореден път показаха на какво са способни, сподели треньорът на Берселона Пеп Гуардиола след трудната победа с 2:1 над Атлетик Билбао.

"Свикнали сме да се говори, че сме в криза. Същото беше и миналия сезон, когато имахме с 12 точки повече от Реал", каза Гуардиола.

"И тази вечер нашите футболисти демонстрираха на какво са способни. Независимо как ще завърши сезонът, аз няма да променя мнението си за тези играчи. Срещу Атлетик винаги е трудно. Те са отбор, който залага на физиката. Имат и отличен треньор, което ги прави неудобен съперник за всеки. Ние направихме добро първо полувреме и по-колебливо второ. След неотсъдената дузпа срещу Меси трябваше на всяка цена да стигнем до победата. Успяхме и отново сме с 5 точки пред много силния отбор на Реал Мадрид", добави още наставникът на "каталунците".



 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Live_Forever7
22.02.2011 17:12

eNzo_ - кои бяха тези Арсенал???А,да отборът който може да води с 2:0 и да пада 2:3... А,да това е отборът който води с 4:0 за 30 минути и допуска да му вкарат 4 гола за 25минути... А, да това е отборът който много говори и все нещо не му се получават приказките... А, да това е отборът който веднъж на 5 години му излиза късмета срещу отбор когото преди това не е можел да победи и става "най-големия"... А, да това е училището на Венгер...

CSKA_1948_
22.02.2011 09:32

eNzo_, защо си мислиш, че Барселона няма да могат да продължат напред, тъй като в момента те са по-класния отбор. Вярно, това е топка и не се знае в коя врата ще влезне, но шансовете на Барселона за напред са по-големи. Например и миналата година от 0:2-2:2 и тогава говорехте, че "каталунците" нямали никакви шансове, дори след като поведохте при втория мач, тук във Winner, започнаха да се пишат коментари от сорта "до тук бяхте барсааа... айде честита победа на арсенаал...." Обаче нещо изведнъж Меси започна да прави каквото си поиска на терена и вие само гледахте как той ви заобикаля като жалони. А и няма ви го вече KING HENRY да ви изважда от калта и да ви носи титлите. ПРИЕМЕТЕ ИСТИНАТА *beer*

eNzo_
22.02.2011 01:56

Сега да уведомя всички фенове на барса които толкова са сигурни че ще бият арсенал .. това няма да се случи сажелявам много фенчета с разбити мечти,но първо си припомнете миналата година с интер !!! ся ви чака същото само немоа да разбера за кво сте толкова самонадеяни *lol* да мин год арсенал паднаха !!! но тогава да не казвам че половината отбор беше контузен *beer* аре каталунци наслаждавайте се на последния ви мач в ШЛ англиския футбол си е английски ква барса *lol* видя се първата среща барса играят 1 полувреме и се помислиха за звезди и кво ??? ... така на ноукамп пуйол няма да го има пике също .. Каталунци мноо сте зле отзаде и с атаката на арсеналл смело кажете ББ на ШЛ *party*

Georgiev1993
21.02.2011 20:19

Ами за мача Арсенал - Барса мога да кажа смело , че Меси просто се лигавеше.. ако беше подходил малко по-сериозно Барса щяха да бият много.А иначе се получи страхотен мач и евала на Арсенал , защото аз не сам виждал друг отбор без да се затвори изцяло в неговата половина да бие Барса и да създава толкова положения , но все пак мисля , че мача на Ноу Камп ще бъде последен за Арсенал в ШЛ *beer*

CSKA_1948_
21.02.2011 19:57

Най-правилното изказване е на "Manower" ,а от тея тъпи постове, които чета, че Реал бил по-великия отбори т.н.-ДА! По-великия отбор са, но нека да гледаме на нещата в сегашно време. Като се замисля дори, Реал винаги са били готов отбор,имам предвид, че само звезди събрани на едно място. Ето това е най-голяма грешка на тима, че винаги обират най-доброто и така отбор не се гради! Например сега всеки футболист на "белия балет" се надпреварва, кой ще вкара първи гол и кой ще има най-много голове за сезона. Докато погледнете какво става с Барселона. ТЕ ИГРАЯТ ОТБОРНО! Това е насладата от футбола! Това предпочита да гледа всеки фен на футбола! ОТБОРНА ИГРА!!! Този стил "каталунците" се мъчат да практикуват от доста време насам от както Йохан Кройф се махна от клуба и най-сетне отново дойде подходящият човек-Хосе Гуардиола. Ето че отново Барселона започнаха да практикуват този невероятен стил на игра. И както казва "Manower", Барса трябва да докажат, че заслужават да са носители на Шампионската Лига. Реал просто в момента не заслужават, нито да станат шампиони на Испания, нито да вземат ШЛ. ХОРА, СЪВЗЕМЕТЕ СЕ! Реал вече не е това, което беше преди.

Manower
21.02.2011 19:13

Хубаво изказване на ГУардиола към Реал и за нещата, които се случват в отбора! Наистина чест му прави, че така мисли за основния враг, а и не трябва злобата да надделява в нас! *thumb_up* Замислете се върху това,защото тъпотии чета и някви глупави заяжданици, поне спорете малко по-интелитентно,нали сте големи хора? ДА, фен съм на Барса, ако това някой ще се попита и искам да им кажа на феновете на Арсенал, че Барса надигра Арсенал и имаха Барса достатъчно положения и можеха да вкарат повече голове. И Арсенал имаха, но те разчитаха на грешката и късмета, това е контраатаката. Понякога резултата е несправедлив, но топчиите излезнаха по-хитри и се възползваха, а Меси като имаше идеални 2 чисти възможности ги пропиля...Мача на Камп Ноу е съвсем различен, тепърва ви предстои трудното, искам и го желая с цялото си каталунско сърце Барса да покаже, че заслижава да стане носител на ШЛ и да отстрани Арсенал, но и ако отпаде явно Арсенал заслужават да продължат. Ще видим, когато му дойде времето!

RealMadrid92
21.02.2011 18:39

Шампионска Лига ( 3 пъти ).. Примера дивисион ( 19 пъти ) Ето ви ги големите постижения фенове на Барса *lol* И сега да си дойдем на думата.. Шампионска лига (9 пъти)Примера дивисион (31 пъти).. Ето ви отговор на въпроса кой е по-великия и най-великия отбор всъшност за всички времена.. Наближава края на ерата на Пеп и пак ще се срещнете с тази сурова реалност.. *party*

izrodonomiks
21.02.2011 17:49

Фен съм на РМ.Но мисля ,че Барса ще победят Арсенал на Ноу Камп трудно но ще се класират :!

Live_Forever7
21.02.2011 17:31

само неразбрах коментарите за темата от преди седмица как са се пренесли на друга тема *lol*

svetlio_vn
21.02.2011 17:09

RealMadrid92 какво Интертото те гони,знаеш ли,че единствения европейски тим,който не е пропуснал нито един сезон от Евротурнирите е Барселона ?!?

sasedq
21.02.2011 16:43

RealMadrid92 Къде съм намесил реал бе тъпанар ? *lol* ето намесвам ги - 5на 0(стига толкова за тея).Сигурно всички тука няма да сме живи когато арсенал спечели трофей (карлинг къп срещу уиган от дуспи).

sasedq
21.02.2011 16:21

само вижте кви сте елементарни ве *lol* даже не ви чета постовете .Пиша ви един и вие не издаржате изнервени тапанари

RealMadrid92
21.02.2011 14:02

sasedq Ти си супер прост... *lol* Винаги се смея супер много като ти чета простотиите даже нямам намерение да споря с тебе за нищо.. Искам да те попитам къде бяха Барса когато Реал играеха финали и полуфинали в ШЛ.. ако не се сещаш да ти кажа бореше се за място за турнира Интер тото,че да може да влезе в евротурнирите.. *lol* Виж историята и откъде ти хрумва пак да месиш Реал в тази статия бе човек.. сериозно си ненормален,а доколкото за Арсенал.. Този отбор има потенциал и то голям и е съставен от млади футболисти, за които не са дадени много пари и да отбележа фен съм на Ман ютд, но Арсен е един от малкото треньори,които имат изключително гъвкава и положителна трансферна политика.. По-добре си замълчи.. стига говори глупости..

holigan4e1
21.02.2011 12:51

А бе "sasegd" ти си голям разбирач ве.Знаеш само да гледаш пред тв-то.Ама истината е друга,че Арсенал бяха по-добри.Защото имаха по малко положения и вкараха повече голове *wink*.Вярно,че Барса играха добре,но каква файда.Само владееха топката без да правят нищо.Много рано си мислиха,че са били.Все пак Арсенал е английски тим и знае как накрая да вкара гол от малко положения!!!!Пожелавам усеж на Арсенал пак срещу Барса,нищо че са враг.Ама все пак са от Англия!

sasedq
21.02.2011 10:00

Fabregas_boy Еми да жалките отборчета се радват на такова класиране а градовете като юнайтед ги интересува само титла и нищо друго.Това им беще на арсенал 1/4 е ПОСТИЖЕНИЕ все пак за такъв умрял отбор че премина групите макар и 2ри.Дебнели били на контра *lol* Кво се видя на емирейтс барса бяха около 60 пъти по добри и само късмета помогна на арсенал.Даже с касмет не измъкнаха добър резултат 2 на 1 е отличен резултат за барса тапанар.Щом за такъв изход се радвате смятай колко сте жалки ама кво да правите свиклани сте да ви убиват от бой.

Fabregas_boy
21.02.2011 09:40

Live_Forever7,пич останал си с впечатлението че не сме играли като равен с равен,защото ние ви отстъпихме топката(,защото няма смисъл да се надиграваме с вас),организирахме се добре в защита и дебнехме на контра. *wink* А това съседче да не нарича Арсенал жалък,защото се видя на Емирейтс.5-0 ще е като гостува Реал,но не и ние.И баш от 10 години да не сме видели... *joking* С оглед парите пръснати за трансфери и класирането в края на годината е добре.И също така погледни историята на Арсенал при Чапман и при Венгер,особено Непобедимите.

jahatam
21.02.2011 09:03

Много добър мач се получи ! Определено съдията свиреше срещу Барса в повечето ситуации.Все пак без отсъдена дузпа ги бихме,не виня Атлетик,а самия съдия!Атлетик както каза Гуардиола са 'неудобен' съперник.Браво на Барса.Айде,време е да се връщат в старата форма *joking* *wink*

sasedq
21.02.2011 08:48

GunnerForever ФАГАГАГА ей палячо радвай се сега защото на камп ноу мача е 5 на 0 *lol* най жалкия отбор арсенал от 10 години титла не видяли *lol* Гуардиола за 1 година спечели толкова титли колкото арсенал няма в 100 годишната си история ве

Live_Forever7
17.02.2011 18:02

GunnerForever - коя е тая по-голяма част от мача бе *lol* и незнам кой мач си гледал, защото определено бяхте оставени да играете, а не че сте играли като равен с равен *thinking* заблудата е хубаво нещо *joking*

GunnerForever
17.02.2011 16:41

Обърнете внимание на това което казва Гуардиола... "Доминирахме и създадохме повече положения от миналата година" ее добре миналата година мача в Лондон завърши 2:2 а вчера.. Арсенал доминираше през по голямата част от мача... създаде 2 пъти повече положения през 1вата част нищо че играхме по слабо.. явно Гуардиола още не знае къде се намира от изнесената му от Арсенал лекиця.. *lol*

don_a4o
17.02.2011 11:13

Барса се отпуснаха затова и паднаха, когато са мотивирани мачкат, надявам се и на Ноу Камп да се отпуснат и да ги елиминираме, иначе браво на Пеп, че ни зачита и хвали, Евала му прави това, респект и уважение към противника, Мерси и браво Арсенал

rusev11
17.02.2011 11:06

Добре го е казал ,ама не съм съгласен че са имали повече положения от миналата година.Тогава Барса ни надигра тотално и само за първото полувреме имаха 5 6 чисти положения.Тази година беше малко по различно.Арсенал също изпуснаха 2 3 положения.Получи се хубав мач,но както каза има и реванш.Ще видим какво ще се случи *thumb_up*