Издигат Батето за президент на България

09:19
Издигат Батето за президент на България
Бившият спортен министър Васил Иванов-Лучано вчера обяви пред "Труд", че издига кандидатурата на Иван Славков-Батето за президент на България.

"Мисля, че Славков е човекът, който е способен да направи нещо реално за нашите майки, бащи, деца и съпруги - каза Лучано. - Той може да предложи много по-смислена програма за управлението на държавата, отколкото всеки друг. Крайно време е партиите да служат на хората, а не хората на партиите."

Лучано ще заеме централно място в инициативния комитет за издигането на Батето за държавен глава. "Не се боря за постове, искам хората да се чувстват удобнои приятно в България", отговори Иванов на въпрос дали той ще бъде кандидат за вицепрезидент.

Лучано издига кандидатурата на Славков от свое собствено име, без подкрепа на партия. От инициативния комитет вече са измислили и девиза на Батето за предизборната надпревара: "Той знае и може!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beto
17.02.2011 18:43

Че има акъл човека , има го няма спор!Да станеш зет на бившият първи не става туко така!Че има чувство за хумор адекватен на умственият капацитет на хората , които му се радват също няма спор.Но...че се провали с гръм и трясък почти навсякаде, където беше ръководител също няма спор.Мисля, че ни е достатъчен един провалил се министър председател та сега да си слагаме и такъв президент.Макар, че в една парламентарна република функцията на президента е по скоро представителна и не оказва почти никакво влияние върху политическите събития!

NAZARETH
17.02.2011 17:18

Ами това е свободата на кандитурирането, всеки може да издигне всеки - всеки може да се коалира с всеки, но това разбира се не означава че следва да се отдава внимание на всичката гарнитура която обикаля центъра на значимото просто защото са в една чиния например.

Scunthorpe
17.02.2011 16:39

Колко ли още може да се излагаме! Понякога си мисля,че синоним на думата (Простотия) е (България). *angry*

Takeo
17.02.2011 16:18

Ахам само евала ще да е *joking* Имахме циганин за премиер, после чужденец за премиер, сега да си сложим и президент-алкохолик, при това замесен в куп скандали от време оно ( включително и обект на чуждестранно журналистическо разследване). Да си сменим след това и името на държавата на Абсурдистан и всичко ще е както трябва. *thumb_down*

bojko
17.02.2011 15:12

евала!на тази държава и трябва точно батето!и нищо че пие повечко,човека е наистина патроит и е много кадърен.нито от бсп нито от герб става някой,вече се замислям ако се кандидатира ахмед доган,дали да не гласувам за него,излиза,че е най умен от всички политици,докато другите партии само се излагат по какви ли не начини,дпс се държът наи сериозно и се присмиват тайно на останалите(не съм и предполагал,4е някога ще го кажа)*smile*

Bat_Zdravo
17.02.2011 14:50

Един пиян и неадекватен човек издига кандидтурата на друг такъв, това трябва да е шега, но не е първи април. И до като Батето има уважението и симпатиите на много хора, то Лучано единствено отвръщава избирателите с неприкритата си нискоинтелигентност и с пиянските си изпълнения по телевизиите.

thrill
17.02.2011 13:35

Зетът на Тодор Живков, бивш шеф на БНТ, на БОК , БФС и на "Левски-Спартак" не е никакъв патриот, а най-обикновен алкохолик. Един находчив градски тарикат, чиито пиянски безсмислици, някои се опитват да представят като остроумие. *sick* Вярно е, че в сравнение със сегашните безлични некадърници, които го наследиха на постовете ( съотв. Вяра Анкова Лафчис /БНТ/ , Т.Лафчис и Т. Батков /"Левски-Спартак"/, Ст. Костадинова/БОК/, Перука /БФС/) изглежда като титан на мисълта и действието, но това не променя факта, че е пълен боклук.

svetlio_vn
17.02.2011 12:21

Ако изтрезнее до изборите може и да се кандидатира ,но надали ще е толкова скоро *beer*

NeO_NaCiSt
17.02.2011 11:50

Няма, да го изберат, иначе е добър вариант. Този човек е патриот, макар че много хора го плюят.