Лионел Меси не е от нашия свят

20:17
Лионел Меси не е от нашия свят
Крилото на испанския шампион Реал Мадрид Ариен Робен обяви звездата на Барселона Лионел Меси за най-добрия футболист във вселената. Холандецът каза също, че може да подобри значително своето представяне в състава на "Белия балет".

"Меси е най-добрият футболист. Той се намира в превъзходна форма, за мен това е играч от друга планета, талкова е голяма разликата с останалите", коментира Ариен Робен.

"За себе си мoга да кажа, че се чувствам в много добра форма, но още има какво да се желае от мен. Прекарах тежка контузия и сега ми е трудно да вляза в оптимална физическа форма. Надявам се всичко да бъде наред и да помагам за бъдещите успехи на отбора", заяви холандският голмайстор на Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

musi
15.01.2009 15:05

И аз съм съгласен с Робен. Меси е най-добрият в момента. Но за да грабнеш всички оскари на футбола трябва да вдигнеш купата на шампионската лига. Роналдо въпреки, че не се представи много добре миналата годината в мачоветв от шампионската спечели взе всички футболни награди именно заради това. За това тази година е много важна за Меси. Ако успее да вдигне купата с Барселона, тогава той ще бъде новият крал на футбола....

Sten4
15.01.2009 14:18

*smile* да .Всичко с времето си,все пак Меси е с 2 години(ако не се лъжа) по-млад от К.Роналдо,но го е надминал във всяко едно отношение *joking*

leomesi
15.01.2009 11:16

Е той е от друга планета и затова не е награден , просто наградата трябва да се връчи на човек от земята *smile*

GODFATHER
15.01.2009 01:32

Кристиано Роналдо е страхорен футболист, няма спор...но Меси, както казва Робен, е от друга планета, извънземен, нереален, просто най-добрия...затова не разбирам защо Меси не е награден за най-добър футболист на годината...с тази свобода на терена, перфектни отгравания и нюх към гола!?

hitrin
14.01.2009 23:44

той ще е новият носител на 3латната топка , от сега ви казвам

svetlio_vn
14.01.2009 21:39

Чест прави на Робен , играч на Реал Мадрид , че отправя такъв комплимент на Лео Меси .