Радуканов: Делев и Маркиньос остават, ще решаваме за Лео Силва

16:00
Радуканов: Делев и Маркиньос остават, ще решаваме за Лео Силва
Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че Лео Силва е оставил добри впечатления на скаутите на отбора и предстои да се вземе решение дали той да бъде привлечен в тима.

Радуканов изрази задоволството си от подготвителния лагер, който "армейците" проведоха в Анталия.

"Доволен съм от постигнатото в подготовката. Резултатите също са добри, но не това е най-важното. Търсихме физическа и игрова подготовка. Имахме добри условия за работа. Изпълнихме до голяма степен това, което си бяхме заложили, така че сме доволни. До колко сме готови, ще се види на дербито", сподели наставникът на "червените". Той говори и за селекцията на тима. "Лео Силва е наблюдаван от нашите скаути, оставил е добри впечатления, ще се вземе решение. ЦСКА няма чилийски футболист. Радващо е, че Маркиньос и Спас Делев остават в отбора", каза Радуканов.

"В един футболен отбор не може винаги всичко да бъде наред, но радващото е, че подготовката протече добре. С нас беше господин Костадинов, който увери, че всичко с лиценза е наред, така че не би трябвало да ни се отразява това, което се пише по медиите. Много точки има да се събират до края на сезона, не се решава всичко от един мач. Целта на ЦСКА винаги е най-високата. Колкото по-нагоре, толкова по-добре", завърши наставникът на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация