Дел Нери: Ще преквалифицирам Киелини

14:11
Дел Нери: Ще преквалифицирам Киелини
Наставникът на Ювентус Луиджи Дел Нери разкри, че възнамерява да остави Джорджо Киелини като ляв бек поне до края на сезона.

Както е известно, заради травмата на Паоло Де Челие "бианконерите" страдаха от сериозни проблеми по левия фланг на отбраната си, където до скоро Фабио Гросо правеше детински грешки.

За мача срещу Каляри обаче, Дел Нери пусна Киелини като ляв бек и на негово място в центъра на защитата бе сложен Андреа Барзали. Този ход на специалиста се оказа успешен, тъй като Юве записа две поредни победи, а Киелини се представи на много високо ниво и в двата мача.

"Много съм доволен от Джорджо. Мисля да го оставя на тази позиция до края на сезона. Киелини е велик футболист със страхотна харизма, физическа сила, боен дух и работна всеотдайност. Той е безспорно най-добрият ляв бек в Серия А", коментира Луиджи Дел Нери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus_tifoz
16.02.2011 21:03

Траоре въобще не може да играе. Влезна в игра 2-3 мача и си го минаваха както искат. Не е за Ювентус нито пък за Арсенал.

Fabregas_boy
16.02.2011 19:20

Ами какво стана с момчето,което им дадохме под наем-Арманд Траоре.Да не се е контузил?Или просто Дел Нери не му гласува доверие.

Tyrion
16.02.2011 15:07

дано само Джорджоне да се навие без да се сърди, щото през миналата седмица като го питаха за това какво мисли за решението да играе като ляв защитник, той каза: Това е само временно...

go6etoo2
16.02.2011 14:28

ами то Киелини попринцип си беше ляв бек просто преди го преквалифицираха като централен защитник ,защото тогавашния ни защитник Жорже Андраде се контузи и пропусна почти целия сезон

Juventus_tifoz
16.02.2011 14:25

Трябваше от началото на сезона Киелини да играе ляв бек, а Бонучи и Легроталие да играят в центъра на защитата. Лично аз съжалявам, че Легроталие отиде в Милан, защото беше стабилен защитник.