БФС: Нямахме уредена контрола с Боливия

12:58
БФС: Нямахме уредена контрола с Боливия
Българският футболен съюз официално заявява, че никога не е имал и няма уреден приятелски мач за националния отбор на България със съперник Боливия. Става дума за поредните журналистически интерпретации и откровени измислици, които обслужват нечии интереси, съобщава сайтът на БФС.

Официалната дата на ФИФА за контрола на националните отбори е 29 март, а не 28 март, както неадекватно се появи информация в спортен всекидневник. За тази дата се водят преговори със Словакия и това беше официално съобщено от БФС пред медиите. Контрола с Боливия изобщо не е предвиждана и не са водени никакви разговори с никого за такава.

Преди повече от месец в официалния сайт на ФИФА бе публикуван мач Боливия - България за датата 29 март. Официалният сайт на ФИФА обаче ползва информация не само от съответните федерации, но и от мениджъри, както и от агенции. След писмена молба от пресаташето на БФС Павел Колев до ФИФА с обяснението, че за въпросната дата - 29 март, националният отбор на България все още търси съперник и не е уговарял мач с Боливия, информацията беше свалена от сайта на ФИФА. Световната футболна федерация поднесе своите извинения за погрешната информация и не е забранявала никакви мачове нито на България, нито на Боливия. Всичко останало са фантазии и целенасочени лъжи, поднесени от медии, отдавна загубили читателското доверие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toh3u
15.02.2011 19:23

Ще припадна, честна пионерска!!! *lol*