Отлагат с 10 дни гилотината за ЦСКА

11:07
Отлагат с 10 дни гилотината за ЦСКА
Днес изтича срокът, в който ЦСКА трябваше да се издължи на българските клубове, ревнали от некоректността на „червените". Заради многократно оплакване и сезиране на БФС от страна на няколко клуба Изпълкомът взе решение на последното си заседание да постави ултиматум на „армейците". Бе обявено, че при положение че ЦСКА не покрие дълговете си до 14 февруари, няма да започне участието си в „А" група през пролетния полусезон.

Въпреки че клубът не е покрил борчовете си, се разбра, че гилотината няма да падне върху ЦСКА днес. През тази седмица БФС ще изиска информация от клубовете дали имат все още финансови претенции. Проверките ще включват преглеждане на фактури и документи, на базата на които може да бъде произнесена присъдата на клуба. Крайно решение ще бъде взето на предстоящия Изпълком на БФС, който ще се състои в края на другата седмица, непосредствено преди подновяването на първенството.


Ръководството на ЦСКА демонстрира абсолютно спокойствие, като уточни, че крайният срок за получаване на лиценз е краят на март. От футболната централа обаче контрираха, че преди април трябва да се подадат документите за лиценз за новия сезон, но борчовете на ЦСКА към българските клубове отдавна са просрочили всички крайни дати. При това положение „армейците" ще оцелеят единствено с благословията на клубове като Сливен и Черноморец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
14.02.2011 12:27

Пак се започна с порното.Режете главата на прасето и да се приключва! *erm*

devata
14.02.2011 11:43

Това са глупости написани в днешния брой на Меридиан мач-КАКВИ СА ТИЯ НОВИНИ ОТ ПРЕДИ 30-40 МИНУТИ-днес колят прасето панчаревско *beer*

gangan
14.02.2011 11:34

това вече е гавра с футбола ни-ЦСКА трябваше още днес да ги разкатаят *erm* *angry*