Лацио измести Интер от тройката преди голямото дерби

17:59
Лацио измести Интер от тройката преди голямото дерби
Отборът на Лацио измести Интер от тройката на върха в класирането на Серия "А", след като срази с 2:0 като гост Бреша в мач от 25-я кръг на италианското първенство.

Точни за "орлите" бяха Алваро Гонзалес и Либор Козак съответно в 17-а и 58-а минути. Така римският тим събра 45 точки и излезе на третата позиция, изпреварвайки Интер, който довечера играе в дербито на кръга срещу Ювентус.

Каляри пък разби Киево с 4:1 след голове на Конти, Канини и на два пъти Нене. За гостите точен бе Тирио в края. Антонио Ди Натале пък вкара по един гол в двете полувремена на двубоя с Чезена за класическия успех с 3:0. Между головете на тарана се разписа Гьокхан Инлер. Сампдория нямаше проблем за 3:1 срещу Болоня у дома. Паломбо, Гасталдело и Макароне вкараха по един гол до 15-та минута, за да решат рано-рано двубоя. Почетното попадение за гостите вкара Папони. Катания обърна лече за успех с 3:2. Силвестър откри в края на първото полувреме, но Джеда изравни в 56-та минута. Мунари на свой ред даде преднина на гостите малко по-късно, но Лоди изравни 10 минути преди края и отново той донесе успеха на своя тим в 85-та минута. Бари и Дженоа завършиха без голове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация