ЦСКА си прибра Божидар Стойчев

15:20
ЦСКА си прибра Божидар Стойчев
Ръководството на ЦСКА си взе вратаря Божидар Стойчев само месец след като го даде под наем до пролетта на Чавдар Бяла Слатина

Абсурдното решение на червените постави в доста неприятна позиция белослатинци, които останаха с двама контузени вратари, съпбщава сайтът на Чавдар.

Именно по тази причина във вчерашната контрола с третодивизионния Спартак 1919 (Плевен), завършила 0:0, за Чавдар пазеше третият вратар на плевенчани Мартин Димитров. Почти сигурно Стойчев ще премине в Академик (София) под наем.

Иначе срещата със Спартак не беше от най-силните на белослатинци по време на зимната подготовка. По-интересно беше първото полувреме, но голове така и не паднаха. Пламен Николов и Лъчезар Петров от Спартак пропуснаха да се разпишат от чисти позиции. Чавдарци също могат да съжаляват заради пропуските на Денис Николов и капитана Владислав Василев.

След почивката картината не се промени, като темпото на играта спадна и не се стигна до нищо запомнящо се пред двете врати.

Неофициален дебют за Чавдар записа централният нападател Драгомир Иванов. Той ще подсили белослатинци, като за последно е ритал за кипърския АЕС Никозия. До миналата седмица Иванов водеше подготовка с Дунав (Русе), но след като стана ясно, че русенския клуб е отново пред фалит, Драгомир Иванов се прибра в родния Плевен, където проведе няколко тренировки със Спартак 1919 преди да се озове в Бяла Слатина.

Следващата проверка, която е и последна за Чавдар, ще е срещу столичния гранд ЦСКА. Приятелската среща ще се играе на 19 февруари в София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация