ЦСКА с нулево реми срещу поляци

19:11
ЦСКА с нулево реми срещу поляци
Родният гранд ЦСКА не успя да победи полския Гурник Забже и завърши 0:0 с него в контрола, която се игра в турския курорт Анталия.

С това нулево равенство „армейците” прекъснаха серия от четири поредни победи в контролите си на турска земя. Общо от началото на подготовката „червените” регистрираха 6 победи и 2 равенства.

Още в 3-ата минута Каспарик от Гурник навлезе отдясно в наказателното поле на ЦСКА, необезпокояван стреля и разтресе горната греда зад Караджов. В 13-ата минута бе и първото по-опасно положение за “червените”. Спас Делев се откъсна в наказателното поле на Гурник, тръгна да лъже вратаря, но си поведе дълго топката, все пак я догони до аутлинията, но не успя да нанесе точен изстрел. В 34-ата минута отмениха гол на Гурник. След центриране Иван Караджов не се намеси добре, топката стигна до Циковски, който обаче бе в засада.

След почивката ЦСКА имаше превес и направи повече атаки, но така и не стигна до победен гол. В 65-ата минута Каспарик опита да прехвърли Иван Караджов от около 30 метра, но вратарят на ЦСКА бързо се върна на мястото си и спаси. В последните десетина минути “червените” играха много добре и създадоха доста положения. В 81-ата минута Маркиньос би, но защитник изби в корнер. В 86-ата минута Галчев получи първи жълт картон, а след две минути видя нов и съдията му показа пътя към съблекалните. Милен Радуканов предпочете да не вкарва нов играч в оставащите минути и отборът доигра мача с десет души.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nematakav16
13.02.2011 07:22

4 поредни победи на турска земя .. там играят добре на своя земя *joking*