Етър разкова Вихрен в Сандански с 3:0

17:31
Етър разкова Вихрен в Сандански с 3:0
Етър Велико Търново завърши по възможно най-убедителния начин лагера си в Сандански, като в последната контрола разгроми местния Вихрен с 3:0.

Дебют с виолетовия екип направиха и най-новите три подкрепления Мирослав Миндев, Цветомир Валериев и Владимир Зафиров.

На разкошен терен в с. Дамяница двата тима изиграха интересен и двуостър мач, в който домакините не свалиха гарда, но бяха буквално пометени от Етъ". Още в 11-ата минута след силен удар на домакините топката срещна напречната греда на "болярите". Малко след това пък и вратарят им Венци Димитров спаси блестящо удар от упор. За гостите след центриране на Валериев Харлов се размина пред голлинията с топката, а в 20-ата минута Генов се откъсна срещу вратаря и пусна на Кънев, но ударът му мина в аут.

"Болярите" постепенно наложиха волята си и до края на мача бяха пълновластен господар на терена. В 31-ата минута Генов се откъсна при бърза контра и намери Мирослав Миндев, чийто страхотен удар бе спасен от вратаря. Етър поведе в 43-ата минута, когато след корнер Цветомир Валериев отправи удар и в купа от играчи Пламен Костадинов с глава вкара неспасяем гол – 1:0.

В самото начало на втората част Тихомир Кънев изскочи срещу вратаря, но той успя да отклони удара му.

В 63-ата минута Стамен Ангелов открадна топката и напредна, изведе Куаме Фидел. Той от аутлинията центрира, Джайеоба прехвърли топката с глава и връхлитащият Тихомир Кънев буквално влетя с нея в мрежата – 2:0. Отличната игра на Етър продължи и в 76-ата минута Куаме Фидел бе изведен перфектно зад защитата, напредна и излъга вратаря, който го събори. Йордан Петров превърна отсъдената дузпа в гол за 3:0. До края "болярите" не спряха да търсят и четвърти гол и буквално съсипаха домакините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация