Ясен Петров: Всяка победа над силен съперник ни дава самочувствие

21:29
Ясен Петров: Всяка победа над силен съперник ни дава самочувствие
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров не пропусна да похвали отбора си след поредния силен мач, този път срещу елитния руски тим Динамо Москва, в който "сините" победиха с 3:1.

"Още на разбора преди мача си казахме, че излизаме срещу един стойностен отбор, който трябва да победим. Мисля, че се получи интересен мач, с четири гола. Имахме и още няколко нелоши възможности да отбележим и повечко попадения, но според мен резултатът е закономерен. През първото полувреме темпото бе малко по-високо, допуснахме и някои неточности, но общо взето това което представихме днес като продукция бе на доста добро ниво", каза Петров.

"Какъв ще бъде титулярния ни състав ще преценяваме във времето. Днес решихме да използваме тази единайсеторка. Имаме още две контролни срещи, но уточнявам, че ние разчитаме на всеки, който тренира и работи в Левски, така че всеки трябва да се бори за място сред 11-те", допълни Петров.

"Всяка победа над силен отбор ти дава все пак някаква доза самочувствие и те мобилизира да работиш в същата насока", завърши Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация