Калиакра с второ равенство в \"Албена къп\"

18:54
Калиакра с второ равенство в \"Албена къп\"
Калиакра Каварна завърши наравно и във втория си мач от турнира "Албена къп", след като днес възпитаниците на Тони Здравков завършиха 2:2 с втородивизионния Доростол 2003 Силистра.

Каварненци почти цяло второ полувреме играха с човек по-малко, след като Мартин Димов получи директен червен картон. Калиакра започна по-предпазливо мача и в 7-та минута Методиев от Доростол се озова на чиста позиция, но стреля в ръцете на Цветан Димитров. Тимът от Силистра откри резултата в 22 минута, когато Методиев нахлу отляво и центрира в наказателното поле, където Мехмед без проблеми направи 1:0. В 23-минута Георги Станчев опита удар, който обаче бе отразен от вратаря на Доростол Димов. 34 минута Бижев вкара топката за втори път във вратата на Калиакра, но голът му беше отменен заради засада. Две минути по-късно Станчев се възползва от грешка на влезлия като резерва вратар на Доростол Иван Маринов, но бранителят Венци Маринов успя да изчисти от голлинията. В 40-минута Десислав Русев бе фаулиран от вратаря Маринов и Антон Генов отсъди дузпа за Калиакра, която бе превърната в гол от Георги Филипов.

Второто полувреме започна неприятно за Калиакра. В 48-та минута Цветан Димитров фаулира Бижев в наказателното поле и Антон Генов отсъди втора дузпа в мача. Самият Бижев бе точен от бялата точка. Решението на Генов беше оспорено от влезлия на почивката Мартин Димов, който за репликите си бе изгонен от съдията. В 50-та минута Калиакра изравни. След удар на Георги Филипов от фаул и слаба намеса на вратаря, Георги Станчев с добавка направи 2:2. В 89-та минута каварненци можеха да стигнат до трите точки, но Иван Александров, останал сам срещу вратаря Димитров, но не успя да го преодолее.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация