Заговор срещу Боби заради поста в УЕФА

09:36
Заговор срещу Боби заради поста в УЕФА
Медийната активност на шефа на естонската федерация Айвар Полак след мача всъщност е атака срещу Боби Михайлов заради кандидатурата му за Изпълкома на УEфА, научи "Меридиан Мач". В средата на март ще се състои Конгрес на централата, на който ще бъде избран новият Изпълком от 7 души, за който спорят 13 шефове на федерации.

Въпросният Полак е известен в Естония и Балтийските републики с наименованието - Краля без корона. Той дирижира нещата не само в естонската, но и в латвийската и литовската федерации. Интригата се допълва и от многозначителния факт, че литовецът Литиутарас Варанавичиус е член на настоящия Изпълком, който се кандидатира и за нов мандат.

Полак е семеен приятел на Мишел Платини, с когото редовно почиват в Сен Тропе. От българска страна е правен опит за контакт с естонския шеф, който трябвало да помогне за спечелване домакинството на Евро 2013, но президентът на Естонската футболна федерация е отказал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thrill
11.02.2011 13:26

По-скоро ми прилича на заговор срещу президента Мубарак или срещу световния империализъм. *angry* Ако тази "статия" беше преписана от парцала на доносника Юли Москов - в-к "7 дни спорт", всичко щеше да е ясно, но понеже не е посочен източника, просто ще приемем, че някой юнак от редакцията на "Winner.bg" е имал богата на съновидения нощ.

chicken
11.02.2011 10:19

Първо Боби е същият като този естонски скапаняк и второ каква е идеята на статията след като са приятели с Платини значи на онзи скапаняк му е сигурна работата. Не разбирам какво ни казвате?