Милан си връща \"Малкия Зидан\"

13:27
Милан си връща \"Малкия Зидан\"
Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани заяви, че френската звезда Йоан Гуркюф ще се завърне на "Джузепе Меаца" след края на сезона. През миналото лято "росонерите" преотстъпиха 22-годишния полузащитник на тима от Лига 1 Бордо, но след блестящите изяви на футболиста във френския тим, наставникът на италианския гранд Карло Анчелоти ще разчита на неговите услуги.

"Малкия Зидан", както е известен Гуркюф, премина в Милан през 2006 година от Рен, но не успя да впечатли в Италия и бе преотстъпен за една година в Бордо, който в момента се намира на второ място в класирането на френското първенство на една точка зад лидера Олимпик Лион.

"Йоан Гуркюф няма да бъде продаван. Той е под наем в Бордо и след края на сезона си го връщаме в Милано. Французинът е отличен футболист и със сигурност има много добро бъдеще в Милан", заяви Адриано Галиани.

Йоан Гуркюф, заедно с Карим Бензема от Лион и Самир Насри от Арсенал, е сред младите звезди на френския футбол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DKS
13.01.2009 19:12

Клуба на пенсионерите.. хах Смешници.. Милан е най- големия отбор, а горкуф е страшно добър футболист.АМа мисля, че няма да може да се наложи в милан поне на този етап

Don_Gonzo
13.01.2009 14:09

Впечатляващ футболист, наистина млада звезда на френския футбол. Приликата в играта му с тази на Зинедин Зидан е изумителна. Не помня футболист, освен Меси, в последно време да ми е харесвал толкова много.

emo_baro
13.01.2009 14:09

какво ще прави това младо момче в клуба на пенсионера не знам *smile*