Медиите в Италия: Раниери отива в Ливърпул, Анчелоти поема Рома

16:47
Медиите в Италия: Раниери отива в Ливърпул, Анчелоти поема Рома
Ако Клаудио Раниери откаже да подпише нов договор с Рома, новите собственици на клуба ще се опитат да привлекат Карло Анчелоти, съобщава „Corriere dello Sport”.

Според медиите в Италия, Раниери не е доволен от факта, че въпреки добрите изяви на тима под негово ръководство, вероятният нов собственик на „вълците” – Томас Ди Бенедето, е готов да му предложи нов договор за само една година.

Раниери чувства, че е заслужил повече доверие с работата си начело на тима. През миналата кампания, Рома завърши на второ място във временното класиране.

Според италианското издание, от Ливърпул може да се пробват да привлекат Раниери през лятото. Ако това се случи, римляните ще се опитат да вземат Карло Анчелоти.

Настоящият мениджър на Челси никога не е криел желанието си да поеме Рома на даден етап от кариерата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
10.02.2011 18:12

teenage_head, достатъчно мачове съм гледал на Раниери там, защото симпатизирам на Рома в Италия, но ти мислиш ли си реално, че могат да вземат титла в Италия скоро? Аз не мисля така. Имат 3-4 много добри играчи, един Тоти, но той е на възраст. Клубът играе постоянно, но не достатъчно добре, за да стане шампион. А относно периода му в Челси, ти дали го помниш? Купи сума ти звезди, а се осра като за световно..

teenage_head
10.02.2011 13:46

Абе Nolike защо не се застреляш като така или иначе по коментара ти виждам, че един мач на Рома не си гледал *angry*

vesko000
10.02.2011 00:16

пълни глупости Раниери няма да ходи в Ливърпул Кени ще подпише постоянен договор почти сигурно е *thumb_up*

LiverpoolFen20
09.02.2011 22:29

notlike е напълно прав... Този Раниери не става за треньор на голям отбор като Ливърпул... Отборът на Рома е свикнал да е 2-ри 3-ти и то в Италия... Този ако поеме Ливърпул ще гледат евротурнирите по телевизията... Да си стои в Рома и да не пипа Ливърпул *evil* Наистина само Кени може да сплоти Ливърпул и поне от части да върне славата им ... А и само да кажа ,че съм останал с впечатленията че италиански треньор не става в Англия... Имат прекалено различна философия за футбола ... Само Анчелоти дето взе ПЛ миналата година ...

EnJ0y123
09.02.2011 21:33

абе какъв раниери ве на Анфилд трябва да остане Краля едва ли в момента има трениор в света който да познава така добре отбора и да може така да ги сплути !

Notlike
09.02.2011 18:35

Ай стига е ставал треньор на Ливърпул, Раниери за нищо не става, една титла не е взел, само втори и трети места, от такива треньори полза няма. Истината е в Кени, ако собствениците не разберат, че Краля трябва да остане за постоянно, то и те ще бъдат намразени от феновете и ще имат съдбата на Хикс и Джилет... футболът е не само игра, той е и ДУХ, дух, който Кени има!