Боби Михайлов: Изборите за Изпълкома на УЕФА ще са тежки

11:56
Боби Михайлов: Изборите за Изпълкома на УЕФА ще са тежки
Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че ще бъде много трудно да бъде избран за член на изпълнителния комитет на УЕФА, но има своите шансове.

Тази сутрин Михайлов и част от футболните ни национали заминаха за Анталия, където в сряда предстои контролна среща с отбора на Естония.

"Новият помощник все още не е факт, сега ще се разберем с Матеус в Турция. Смятам, че Груев е най-близо до поста", каза Михайлов на Летище София.

"Очаквам добър мач с Естония и футболистите да се подготвят за най-важния ни мач срещу Швейцария. Знаете, че съм кандидат за член на Изпълкома на УЕФА, ще лобираме сред другите федерации. Ще бъде много тежко, има много кандидати, но ще се пробваме. Все пак това е управителното тяло на целия европейски футбол, така че най-малко ще гледат по-сериозно на нас, ако стане това", допълни президентът на БФС.

Той коментира и темата за новия национален стадион. "Дано новият стадион стане факт. Помагал съм на министъра, с каквото трябва, дал съм му всички нужни критерии, за да може да се играе на стадиона най-малко финал на Лига Европа. Парите са много, но за една държава не са нищо. Няма как да ни накарат да играем в Белград или Скопие домакинските си мачове, ще си играем на националния стадион, или на този в Бургас, докато стане новия", заяви Михайлов. Той допълни, че следващата седмица ще се разбере дали ръководството на ЦСКА е изплатило дължимите си суми.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация