Гугутката: Стойчо е фурнаджийска лопата!

09:32
Гугутката: Стойчо е фурнаджийска лопата!
Шефът на "сините" фенове Владимир Владимиров–Гугутката заяви по повод сарказма на Стойчо Младенов, че бившият треньор на "червените" е фурнаджийска лопата.

"Навремето е мечтал да играе в Левски, знам го от сигурни източници. Такива са били времената, че са го вкарали в ЦСКА и изведнъж е станал голям чорбар", каза Гугутката, цитиран от "7 дни спорт".

"Кой е Стойчо Младенов, че да мрази Левски? Цялата им идеология в този клуб е сбъркана и е свързана само с омраза. Те там друго, освен да мразят, не могат. В пълна степен са антипод на Левски . Ако иска да го забележат, вече е постигнал целта си, но в никакъв случай изказването му не поражда нищо положително. Но защо да му се сърдим? Той е една дребна душица, която не успява да се реализира по никакъв начин. Отдавна е приключил като треньор, дори и в Египет не успя да се наложи. За мен той е смешник, който няма бъдеще във футбола", каза още Владимиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sliva90
07.02.2011 18:06

големият треньор избяга преди 2 години като путка по времето на лупи . Хвана го шубето то и баба може кога дедо дава само чака да се оправят паричките в ЦСКА и веднага е готов да умре за отбора *lol*

MVR14zaptiespor
31.10.2011 23:45

.... 16 точки разлика....

chef
07.02.2011 10:55

тоя не за гугутка ами и за врабче мозък няма тръгнал мнение да дава.

Fabregas_boy
07.02.2011 10:33

Хахаха,не ставал за тренер. *lol* *lol* *joking* Това ме разби,особено след като е на път да вкара ЕНППИ в Африканската ШЛ,победи Ливърпул насред Анфийлд,би и Леверкузен...