Само двама национали тръгват от София днес

09:07
Само двама национали тръгват от София днес
Единствено Станислав Манолев и Валентин Илиев от националите на България тръгват днес от София за контролата с Естония в Анталия. Вальо разтрогна с Университатя Крайова и в момента е без отбор. Манолев пък се прибра, след като игра при загубата на ПСВ Айндховен от Ден Хааг в холандското първенство. Последен към лагера на тима ще се присъедини Станислав Ангелов. Пелето ще вземе полет от турската част на Кипър и след 40 минути ще кацне директно в курорта, където играем с балтийците, информира "24 часа".

От София тръгва и официалната делегация, която включва президента на БФС Борислав Михайлов, вицето Атанас Фурнаджиев, члена на изпълкома Камен Костадинов и изпълнителния директор Борислав Попов.

Селекционерът Лотар Матеус трябва да ги посрещне в Истанбул, където каца с полет от Мюнхен малко преди този от София. Новият му помощник Илия Груев пристига през Франкфурт, след като бе със сина си на турнир в Чехия. Той ще бъде официално представен във вторник на пресконференция от 12,30 часа.

Екипите за мача вече са готови. Kappa направи само едни за контролата, а след това ще бъдат доставени други за евроквалификациите. Заради малкото време от подписването на договора младежите ще играят с “Пума” срещу Камерун. Преди мача с Швейцария през март ще има официално представяне на новата ни екипировка от италианската фирма, която облича и Ямайка.

Доста силен мач направи Ивелин Попов при гостуването на Газиантеп на Коняспор. Той вкара гол и асистира за победата с 2:0, която изкачи неговия тим до шестото място в класирането.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация