Радуканов: Тези не бяха лоши, играят добър футбол

09:03
Радуканов: Тези не бяха лоши, играят добър футбол
Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов каза, че е доволен от показаното във втората контрола на тима в Сиде - срещу украинския Черноморец Одеса, спечелена от червените с 1:0, пише "7 дни спорт".

"Стана добра контрола срещу сериозен противник. Въпреки че са от втора дивизия, се видя, че играят приличен футбол. На този етап от подготовката съм доволен - каза Радуканов. - Използваме различни варианти в тези мачове. Знаете, че Грило има проблем и затова правим размествания. И в този мач, и в следващия футболисти ще играят по 90 минути, за да придобиват игрова практика."

Питаха го и защо се допускат хора от Черноморец да гледат контролите на ЦСКА. Бургазлии приемат червените във втория кръг на пролетния сезон.

"Нормално е от Черноморец да ни разузнават. Нормално е, и ние ходихме да гледаме техния мач. Няма какво да крием", каза Радуканов.

Треньорът говори и за тримата футболисти, които не успяха да вземат участие в мача.

"Положението на Грило е по-добро и може би ще играе в следващата ни контрола на 9 февруари, а за Платини ще преценим допълнително. Костадин Стоянов има напрежение в аддуктурите и предпочетохме да го запазим днес, за да не се получи някоя контузия", разясни треньорът на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация