Отборът на Барселона струва ?1 млрд

14:17
Отборът на Барселона струва ?1 млрд
Според последните публикации в испанските медии отборът на Челси има сериозен интерес към полузащитника на Барселона Андрес Иниеста. По-любопитното обаче е, че ако каталунците продадат по-голямата част от своя отбор ще получат по сметките си около 1 милиард евро. Въпреки световната финансова криза звездите на Барса струват все повече, след всеки изминал мач.

Ако Челси иска да има услугите на Иниеста, Роман Абрамович ще трябва да се раздели със 70 милиона евро от своето богатство, но това едва ли ще стане, тъй като руският олигарх наскоро заяви, че вече няма да пилее безразборно средства за лондонския тим.

Лионел Меси е трансферна цел на торинския гранд Ювентус, който се завръща на върха в европейския футбол, но за да има подписа на аржентинския феномен, ръководството на "бианконерите" ще трябва да започне преговори с начална цена минимум 90 милиона евро.

Милан има интерес към Карлес Пуйол, Шави Ернандес е свързван с Манчестър Юнайтед, Яя Туре с Манчестър Сити и Арсенал, а Реал Мадрид иска Серхио Бускетс.

Разбира се, Барселона няма да се раздели с целия си отбор, но все пак ако реши да го направи, вероятно би спечелил от трансфери 1 милиард евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dendo
23.01.2009 16:40

Ами какво да добавя. Радвам се че повече хора харесват този отбор. Гледам ги с удоволствие. Дано спечелят всичко този сезон и да се окаже поне 1, че във футболът има някаква справедливост. През 2006 когато взеха КЕШ пак бяха най-добрите. Поне за последните 10 години за КЕШ си спомням само за 2006 и 2008 че бяха спреведливи донякъде. Ще се намерят и такива които ще кажат че Милан и Ливърпул са заслужавали финалите. Лани заслужили. Милан като по чудо си отърват кожата всеки мач и с съдийско рамо айде на финала, а там шанса на некадърника Индзаги. Ливърпул през иглени уши отстрниха 1 път Челси. Какво са заслужили чистиха цял мач топката и ритат като във Регионалната в БГ. За Порто просто няма да кажа нищо.А предните шампиони Реал , Байерн просто противниците им срещнаха по трудните отбори до финала. Абе с две думи такива като Ювентус,Милан,Ливърпул и Челси са отбори дето си напарват боба отзад. Не ми доставят кеф просто с техните блъскания в небето.

LioneL_Mesi
22.01.2009 18:59

Така е те са най добрите но не трябва Иниеста да преминава в Челси защото е много полезен на барса.

MainEvent
12.01.2009 19:15

Големия отбор си е голям,няма какво друго да кажа *smile*

matos3
12.01.2009 19:04

най добрите отбори-БАРСЕЛОНА,МАН.ЮН. и САКАРСКИ МИНЬОР. *smile* *joking*

paunQ
12.01.2009 17:52

Абсолютно съм съгласен! Просто Каталунците показаха, че имат характер след снощния обрат срещу Осасуна! Побърках се и изпих една кана вино от кеф! *joking* А и според мен Карлес Пуйол и Хави няма да се разделят с Барселона... Просто толкова сърцати играчи се срещат много рядко!

dunavec__
12.01.2009 16:50

Няма по-класен отбор в света този сезон. *wink*