Сколари: Или губим всичко, или се доказваме

12:51
Сколари: Или губим всичко, или се доказваме
Мениджърът на Челси Луиш Фелипе Сколари предупреди конкурентите на "сините" за титлата, че неговият тим няма да се предаде в борбата за първото място във Висшата лига. Надеждите за шампионска титла на тима от северен Лондон бяха поставени под съмнение, след загубата с 0:3 от Манчестър Юнайтед. Сега шампионите на Англия са само на пет точки зад лидерите в класирането Ливърпул и една точка зад Челси, но имат два мача по-малко.

И все пак Големия Фил настоява, че шампионите от 2005 година и 2006 година все още са категорично в надпреварата.

"Не мисля, че защото сме загубили един мач всичко е свършило. Имаме още 17 срещи и ще се борим до последно. Футболистите не са изморени. Може би щяха да са, ако играехме на всеки два дни, но последната ни среща бе преди около седмица. В добра кондиция са", заяви Сколари, който също така показа пълна увереност в състава си и отхвърли варианта за трансфери.

"Не искам да подписвам с повече играчи. Вече имам много добри футболисти и ще продължа с тях. Това са моите момчета и моят отбор. Може би понякога бъркат, но моя работа е да променя тактиката. Сега е време заедно да помислим за бъдещето. Или губим всичко или се държим като мъже и доказваме на какво сме способни", допълни бразилецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AviMC
12.01.2009 17:29

Разбира се,че докато Челси и конкурентите им за титлата имат мачове/дори помежду си/,шанса за титлата си остава реален.Все пак шампиона не се определя по победите/загубите срещу конкурентите си,а по спечелените точки от всички двубои.Като фен на Челси не крия,че ми е тъжно от класическата загуба...
Но предвид всички изминало и предстоящо вярвам, че ще са шампиони!Успех на Сколари и компания.

Само Челси Only Chelsea