Ще стане ли Роналдо Футболист №1 в света?

12:38
Ще стане ли Роналдо Футболист №1 в света?
Кристиано Роналдо обеща, че няма да му е нужно дълго време за да възвърне оптималната си игрова форма. Звездата на Манчестър Юнайтед изигра сензационен сезон с "червените дяволи", като спечели английското първенство и Шампионската лига, а и грабна почти всички индивидуални награди. Тази вечер португалецът най-вероятно ще бъде избран и за Футболист на годината в света в анкетата на ФИФА.

23-годишният голмайстор не успя да постигне високи резултати от началото на този сезон, но голямо значение за това има и контузията, която той лекува в началото на кампанията. Роналдо обаче каза, че съвсем скоро отново ще бъде футболистът, който познаваме от миналата година.

"Кажете ми един играч, който е поддържал най-добрата си форма в продължение на няколко сезона? Това е невъзможно", коментира португалецът.

"Последният сезон се представих блестящо, но по мое мнение и този сезон играя добре. Вече имам 9 гола, а в началото отсъствах заради контузията и операцията, която претърпях. Хората имат огромни очаквания към мен и е много трудно да ги покривам изцяло. Едва ли тази година ще повторя постиженията от миналия сезон, но чувствам, че навлизам във форма и играя все по-добре", каза Кристиано Роналдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tupka4a
13.01.2009 06:00

Май трябва да му дадат награда и за най-добър симулант !!!

dunavec__
12.01.2009 16:41

Най-добър е Меси!
Ясно ли ви е манафи! *devil*