Хер Дочев: В ЦСКА бе ужасно

08:11
Хер Дочев: В ЦСКА бе ужасно
Бившият треньор на ЦСКА Павел Дочев разкритикува отбора в интервю за вестник "Тюрингише Ландесцайтунг" вчера.

В момента специалистът води третодивизионния Зандхаузен. 


В началото на разговора репортерът Андреас Рабел му казва: "Хер Дочев, в Германия сигурно се чувствате спокоен. Ясно е, че нищо не може да бие престоя ви в ЦСКА".

"Дано никога повече не ми се случва нещо подобно", кръсти се Дочев.

"Бях като чуждо тяло в собствения ми клуб. Върнах се с големи надежди, но бързо се разочаровах. Нямах право да взимам решения, трябваше само да правя компромиси. Нямаше единомислие", допълва още бившият наставник на "червените".

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
06.02.2011 16:51

то в последните 3-4 години е ужасно .. в целия бг футбол, пък камо ли в ЦСКА, те грабиха грабиха .. томовци секакви идиоти, какво да кажа .. то и без това футбол от 20 години нямаме, те тотално гледат да погребат и двата малко по-класни отбора в България, срещу единия от 3 години не са свирили дузпа срещу него, а са дали не знам колко (само в дербитата дават дузпа срещу тях), а срещу другия го грабиха грабиха .. с пълни шепи, те 5 отбора футболисти смениха за 3 години .. без коментар е тая жалка пародия, това гнусно първенство, гледайте го .. заяждайте си се за тия левски и цска, ваша си работа, аз съм за ЦСКА, но само в Евромачовете ги подкрепям, но в жалката А група .. въобще не ги гледам, а и самия отбор от година на година става по-жалък и по-жалък

siboko
06.02.2011 14:58

Тоя дочев е пълен кретен.Кой го е излъгал че може да бъде треньор.Първо да вземе да научи български и тогава да дава интервюта.

plamen_ch
06.02.2011 14:30

От кога ЦСКА му стана роден клуб на тоя

thrill
06.02.2011 13:18

Опасявам се, че след вчерашната загуба, на хер Дочеф му предстои да се случи нещо много по-ужасно. *joking*

kolio_vg
06.02.2011 10:21

Ако беше останал до сега в ЦСКА,армейците щяха да са в трета дивизия като Зандхаузен *lol* *party*