Спартак 1918 и Нефтохимик не си вкараха гол

17:54
Спартак 1918 и Нефтохимик не си вкараха гол
Спартак 1918 пропусна да спечели първа победа в контролите от зимната подготовка. Лидерът в Североизточна "В" група направи 0:0 с Нефтохимик на стадиона в Аксаково.

Двата тима направиха добър мач, с много движение, но не стигнаха до попадение. Марин Петров нанесе първия удар към двете врати, но не намери рамката. След него, на два пъти Куртелов можеше да вкара първия си гол за Спартак. Той засече центриране с глава над гредата, а малко след това по диагонала не затрудни вратаря на съперника. Гостите от Бургас, които са втори в Югоизточна "В" група, имаха само един удар към вратата през първата част.

След почивката, Спартак продължи да натиска съперника, въпреки много промени в състава. Сред най-активните беше юношата Пламен Иванов, който няколко пъти направи добри атаки, които или не завършваше успешно или извеждаше съотборниците си на добри позиции. Шанс да се разпишат имаха Георги Димитров и Димов Димов. Най-чистото положение за варненци пропусна Георги Иванов. Минути преди края с глава отблизо той насочи топката край гредата и така

Спартак записа трето равенство от три контролни срещи. Следващата проверка на Сапртак е на 9 февруари срещу Созопол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация