Берое падна от Добруджа с 0:2

17:22
Берое падна от Добруджа с 0:2
Берое загуби от Добруджа Добрич с 0:2 във втория си мач от зимната подготовка и втори от началото на лагера във Варна.

Головете паднаха през първото полувреме и бяха дело на Тодор Данков и Недко Ангелов. След грешка на Милен Танев и подхлъзване, Данков отне топката в средата на терена, напредна и стреля от 22-23 метра към вратата. Стражът Петров не успя да реагира навреме на удара и топката влезе във вратата за 1:0. Вторият гол за Добруджа падна в 38-та минута. При изсипана топка в наказателното поле на Берое Пламен Петров изпусна кълбото, то се удари в гърба на Георги Динков и попадна в непокрития Недко Ангелов, който успя да се разпише необезпокояван в опразнената беройска врата. Само минута по-късно резултатът можеше да бъде намален. Евгени Йорданов се озова на добра позиция и стреля, но Явор Колев отново успя да парира преди кълбото да стигне до гол линията. В 42-та минута Милен Танев стреля страхотно от разстояние. Топката обаче бе отбита добре от стража Николай Марков.

След почивката Илиан Илиев направи първо три смени, а след това подмени и останалата част от отбора около 60-ата минута. През втората част беройци пропуснаха редица положения, с които можеха да стигнат не само до равенство, а дори до победа в контролата.

Утре е следващата проверка на Берое - срещу Калиакра (Каварна), от 14:00 часа на терен "Албена-1" в едноименния курортен комплекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vylkov
04.02.2011 19:16

Стражът Петров не успя да реагира НАВРЕНЕ на удара и топката влезе във вратата