Реднап не се отказва от мечтите си за Бекъм

12:15
Реднап не се отказва от мечтите си за Бекъм
Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап не съумя да привлече Дейвид Бекъм през януари, но се надява да успее при повторния си опит през декември, когато контрактът на 35-годишния полузащитник с Лос Анджелис Галакси ще отива към своя край и играчът ще стане свободен агент.

Миналият месец страните не успяха да съгласуват преотстъпването му на "Уайт Харт Лейн", където Бекъм тренираше през последните седмици. Той ще се върне следващата седмица в Калифорния, за да се присъедини към Галакси. Реднап обаче не губи надежди, че ще разполага с този играч в състава си и е готов да чака цяла година.

"Да, искам това, той ми харесва. Пасът, който даде Ван дер Ваарт на Крауч в мача с Блекбърн, Бекъм на ден прави по седем такива на тренировка. Дейвид е фантастичен човек и неговото присъствие на тренировъчния процес ни помогна много. Всеки иска да има такъв играч в своя клуб. На 9 февруари той се връща в САЩ, но бих искал той да играе за нас в бъдеще. Той е различен с прекрасното си отношение към работата. Всяка сутрин и следобед Дейвид тренира в гимнастическата зала и просто обича да играе футбол. Повечето от играчите биха предпочели да си останат в Лос Анджелис и да се киснат в басейна си, но не и Бекъм, който тренира с нас", заключи Реднап.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация