Tрифон Попов: Злобата и завистта са присъщи на онанистите

19:01
Tрифон Попов: Злобата и завистта са присъщи на онанистите
Президентът на Литекс Трифон Попов взе отношение относно лъжливите и обидни квалификации за отбора и треньора Любослав Пенев в медиите.

"За пореден път на комплексираните  злобни помияри в българската спортна журналистика им лъснаха голите насрани задници", започна Попов пред официалния сайт на "оранжевите".

"Измислиха си информация, че храним футболистите с ябълки!!! Може и да са прави нищожествата... Цената на скрапта доста се повиши и не е рентабилна. А относно "физкултурника" - там където неговото име е записано със златни букви, те не са били и в най-мокрите си сънища. Но това е злобата, омразата и завистта. Тя е присъща на онанистите и некадърниците. Желая им да са живи и здрави!"

П.П: И следващия път като лъжете, си пишете имената! Нали сте мъже!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fel6era
03.02.2011 20:03

тоя педал да се скрие и никога повече да не дава изявления,а да си гледа жалкия и пропаднал селски отбор и да си хранят играчите ако искат и с лаина.то се видя къв отбор са щом собственика дава пари на феновете да идват на тъпите им продажни мачове

thrill
03.02.2011 19:36

Простащината в БГ-футбола е тотална и повсеместна. *sick* Като се започне от Перуката, та се стигне до ноктите на краката. Мутри-президенти, доносници перачи на еврейски мръсни пари, мошеници, продажни съдии, некадърни и корумпирани чиновници във футболния съюз. *thumb_down* Не по-малко противни са и т.нар. "журналисти". Същите боклуци, като останалите, замесени в блатото наречено БГ-футбол. Измамни заглавия, подмамващи читателите да си купят лъжливите им вестници , анонимни и тенденциозни статии, целящи да създават интриги и напрежение . Подлости и провокации. Това са българските спортни медии. И при тях, както и при футболните клубове начело стоят бивши доносници. Занимават се само с интригантстване , а нямат нито един свестен и безпристрастен анализ, нито едно сериозно журналистическо разследване, с нищо не допринасят за измъкване от тинята на футбола. Просташки и вулгарен език, взаимни нападки , клубни пристрастия, пълна липса на обективност и морал. Каквито са футболните ръководители - такива са и пишещите за него. Пълни боклуци.