Рома – Милан 2:2 за Юве и Интер

23:26
Рома – Милан 2:2 за Юве и Интер
Рома и Милан завършиха 2:2 в късното неделно дерби от програмата на Серия "А". Двама футболисти – Мирко Вучинич и Алешандре Пато се превърнаха в герои за своите отбори, след като отбелязаха по два гола. Дейвид Бекъм изигра 88 минути за гостите, въпреки очакванията, че няма да попадне в стартовия състав.

Мирко Вучинич изведе "вълците" напред в 22-а минута и домакините се оттеглиха с гол преднина на почивката.

Три минути след началото на втората част Алешандре Пато изравни. Само 5 минути по-късно Милан обърна изцяло мача, като автор на гола отново беше Пато.

Вучинич в 71-а минута направи 2:2 след добре насочен удар с глава при едно разбъркване пред вратата на Абиати. Стражът на Рома Дони спаси свoите в 79-а минута след удар на Кака. И двата отбора до самия край на срещата търсеха победата и имаха възможности, но до промяна на резултата не се стигна.

Милан е трети на с 34 точки, на 5 зад Юве и на 9 от лидера Интер. Рома има 24 точки и се намира в средата на таблицата.

Ето и стартовите състави на двата отбора:

Рома:
Дони, Касети, Мексес, Жуан, Рийзе, Де Роси, Бриги, Тадей, Перота, Вучинич, Баптища

Милан:
Абиати, Дзамброта, Фавали, Малдини, Янкуловски, Бекъм, Пирло, Зеедорф, Кака, Роналдиньо, Пато

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
12.01.2009 23:07

А трябва ли да коментирам Бекам? Тои не играе от 5-6 години футбол формата му падна още когато премина в Реал, че може би и преди това.

PRI_A_TEL
12.01.2009 23:06

donovan ако следиш футбол ще знаеш, какво повече да ти кажа...
Гледай Арсенал, гледаи Манчестър, гледаи Барса отвори си очите малко, хората създават звезди, а Милан след като ги купи когато вече не са във форма се опитва да създава футбол. Нямам нищо против да си с други разбирания но аз гледам реално, когато привличаш една звезда която е минала няколко кунтузии и му е паднала формата и от една година не е играл така както преди(визирам Рони) незнам какъв футбол ще правиш, особенно като половината ти отбор е над 30 годишна възраст.

shooker1990
12.01.2009 14:09

да се махат измислените звезди от този отбор... това ако са играчи здраве му кажи

rado33
12.01.2009 11:50

какво изненадващо има в преставянето на Рома?компактен отбор....перфектна тактика...и без Тоти има кой да вкарва...Спалети е умен треньор.

josephbg
12.01.2009 10:24

Много хубав мач стана... Не очаквах даже че Рома ще се борят до край... А до младите таланти школите в Милано не са на това ниво, на което са били... Ювентус в момента е нагледен пример как школата може да вади отбора в трудни моменти, когато има 4-5 контузени основни футболисти се появяват играчи като Маркизио, Де Челие, Джовинко, Маркиони, Роси и т.н

donovan
12.01.2009 09:34

Относно мача..истинско зрелище наистина...Повече ми хареса от Милан-Интер тази година...И Пато продължава да доказва на какво е способен!
FORZA MILAN!!!FORZA PATO!!!

donovan
12.01.2009 09:31

PRI_A_TEL

Били ми казал кои са тези звезди на 16 год които са станали мега звезди...не говоря за Оуен и т.н. говоря за сега..Ще чакам отговор

PRI_A_TEL
11.01.2009 23:32

Милан само говорят и нищо не правят, били готови да бият англииските отбори - глупости. Събират някакви неиграещи вече звезди и се радват, а другите клубове изкарват играчи на по 16 години едва им позволили да ги пуснат в мач и стават звезди и си повишават формата всяка изминала година, а Милан? Формата им има само една стрелка