Вратар вкарва в 90-а минута, след което къса кръстни връзки (видео)

14:30
Вратар вкарва в 90-а минута, след което къса кръстни връзки (видео)
Вратарят на Спорт Ресифе Сауло вкара победния гол за тима си в продължението на мача с Академика Витория, преди да изпадне в еуфория и да скъса кръстни връзки на коляното, заради което ще бъде извън игра за поне шест месеца.

Тестовете показаха, че стражът Сауло, който бе на терена заради контузията на титуляра Маграо, ще има нужда от операция, след като скъса предни кръстни връзки на коляното.

Сауло напусна полето си, за да се разпише за победното 2:1 с глава след центриране от фаул, но извъртя лошо дясното си коляно, след като спринтираше зад вратата, поздравявайки феновете.

Спорт Ресифе вече бяха използвали трите си смени, когато той получи травмата и се наложи нападател да застане на вратата им. Той дори направи спасяване, за да остави тима си като победител.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tren4ev
04.02.2011 01:07

той човека го боли , гледам некъф отстрани микрофон му бута в устата...

dy4eto
03.02.2011 21:45

и аз му пожелавам бързо възстановяване, но ми е странно как при статично положение има 4 защитници в наказателното поле и 6-ма играчи на противниковия отбор в нападение...Много странно...

biserms
03.02.2011 19:32

Пф много гадно *sad* Много е кофти така някой да се контузи, дори не е могъл да се наслади на попадението...Но все пак и това е част от голямата игра.Пожелавам му по-бързо оздравяване ! *thumb_up*