\"Акулите\" продават още една от звездите си в Краснодар

12:30
\"Акулите\" продават още една от звездите си в Краснодар
След като продаде Марсио Нуньо на ФК Краснодар 2000, Черно­морец е на път да направи нова сделка с руския клуб. Подготовка с от­бора от едноимен­ния град, който нас­коро купи и Жоазиньо от Левски, за­почна тунизийският защитник Енис Хайри. Цената на игра­ча е 650 000 евро и според последните ин­формации от руския клуб са готови да я платят. Собствени­кът на Краснодар е осигурил бюджет от 70 000 000 евро за тази календарна година и в момента възможностите на новия член на Вис­шата лига са неог­раничени.

Както е известно, Нуньо беше спаза­рен за един милион евро. Ако Хайри бъ­де продаден, босът на „акулите" Митко Събев ще си осигу­ри още солидни пос­тъпления, което ще гарантира напълно обезпечаването на бюджета на Черно­морец. В същото време Събев ще спести и по 14 000 евро на месец. Така­ва бе заплатата на тунизиеца в бургас­кия отбор.

Хайри направи много силен есенен сезон и дори беше пред трансфер в Щутгарт, но в пос­ледния момент гер­манците решиха да привличат играч от полския Висла (Кра­ков). Вчера бургаз­лии заминаха за турския курорт Анталия, където ще се подготвят в рамките на две седмици.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_milan
03.02.2011 23:33

за мен продават поради 2 причини.да спестят от заплатите им,а и да им вземат сносна цена,която ще влезе в нечий джоб.залъгват ни с някакви фиорентинци,ювентинци да може отбора до лятото хубаво да се ошушка.може и да хванат 4тото но следващия сезон борба за оцеляване

berbaaa1
03.02.2011 15:27

След като Балъков си отиде целия отбор се разпадна ... Fernandez , Marcio , sega i Enis ... неразбирам защо продават едни от най - добрите си играчи ... жалко за отбора дано поне се задържат в топ 4 *thumb_up*

Crissstiano
03.02.2011 14:48

Много жалко,ако го продадем,много е стабилен в защита и също така умее да бележи!