\"А\" група в Анталия с Меси и Деко

09:39
\"А\" група в Анталия с Меси и Деко
Меси и Деко се качиха на чартърния полет, превозил 3 елитни и един втородивизионен тим до Анталия. В самолета се събраха ЦСКА, Славия, Монтана и Лудогорец 1947. Чуваше се: "Меси, дай да видя вестника" или "Деко, айде да се качваме"...

Меси в Славия е Радослав Димитров, а дребничкият халф на Монтана Мирослав Иванов си е Деко още от времето, когато играеше в Левски. Та така родният приятелски футболен чартър придоби вид за Шампионската лига. Поне по прякори..., пише "Труд".

В самолета изпъкваха яркозелените маратонки на Павел Виданов (ЦСКА) и огромните слушалки върху зимната шапка на невъзмутимия му съотборник Килиън Шеридан.

Пръв на летището акостира червеният автобус на ЦСКА, а последни се появиха в сини анцузи играчите на Монтана. Не че това имаше значение при пристигането в Турция, където всички вкупом чакаха близо час багажа си. Шефът на Славия Венцислав Стефанов неумишлено добави смешна нотка в ситуацията, като "открадна" чантата на Мартин Кушев. Босът грабна куфар досущ като неговия и го отнесе в чакащия го специален микробус. А нападателят остана при лентата с багажите още близо 40 минути. А там се въртеше само куфарът на... шефа!

Все пак случката се прие с шеги при "белите".

След пристигането в Турция българските отбори се разделиха по различните краища на огромния курорт. Сред приятното слънчево време и температури около 18 градуса ЦСКА пое към най-отдалечения край - Сиде. Пак там, но в противоположен район е хотел "Роял Атлантик", в който са Славия и хитът от Разград. А Монтана пое дългото пътуване към Алания, отдалечена на над 100 км от летището в Анталия.

Със Славия тръгна мениджърът Мирчо Димитров, който е незаменим при контактите с руските отбори и клубове. А те всичките сякаш са тук... В Русия трансферният прозорец е отворен до март, така че не е изключено да се стигне и до сделки по време на лагерите в турския курорт.

Проблем за Славия и Лудогорец се очертава с тренировъчния терен. Двата отбора имаха график, според който разделят времето си на игрището и всички са доволни. Домакините обаче ги изненадаха с новина, че теренът има друго разписание и се ползва от повече тимове. До снощи се чакаше разрешение.

Само Славия тръгна с големи началници в чартъра. Най-високопоставеният в групата на ЦСКА бе спортният директор Емил Костадинов, а нито един шеф в Монтана и Лудогорец не излетя вчера сутринта от мъглива София. За някоя от контролите в следващите дни се чака благодетелят на тима от Разград - бизнесменът Кирил Домусчиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация