Бербатов спечели благословията на Боби Чарлтън

15:08
Бербатов спечели благословията на Боби Чарлтън
Човекът-икона за Манчестър Юнайтед сър Боби Чарлтън е впечатлен от качествата на българския нападател Димитър Бербатов. Първоначално Чарлтън е бил скептичен по отношение на възможностите му, но сега нещата стоят по съвсем друг начин.

"Все още изучавам Бербатов. Наблюдавах го още когато играеше за Тотнъм и мисля, че взе правилното решение да се присъедини към Юнайтед. Но да играеш за Манчестър е малко по-трудно. В такъв клуб се очаква от теб не само да правиш нещата, в които наистина си добър, а да вършиш и черната работа в отбора", обясни сър Боби Чарлтън.

"Всичко при него е постепенно. През последните няколко мача той започна да показва качествата и уменията си с топка. Винаги прави лесен живота на съотборниците, когато мине покрай тях. Върши черната работа перфектно и когато излезе на голова позиция, търси попадението. Той е невероятен талант. Наистина. А и в момента се намира на точното място", коментира легендарният англичанин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

babachev
11.01.2009 17:46

Както се казва в поговорката:"Когато фактите говорят и боговете мълчат."Незнам още кой трябва да го признае за голям играч,за да го признаят и болните левскарчета,които само го плюват.Браво Митко!!!Надявам се тази вечер да покаже най-доброто от себе си и да вкара поне 1 гол.

musi
11.01.2009 16:08

Бербатов е играч, който би могъл да играе във всеки отбор. Това го доказа преминавайки в Манчестър. Нормално е и сър Боби да го харесва. Българинът трябва да продължава да се представя така за да бъде признат от всички. Желая му успех.