Анди Керъл: Искам да донеса трофей на Ливърпул

12:46
Анди Керъл: Искам да донеса трофей на Ливърпул
Новото попълнение на Ливърпул Андрю Керъл заяви, че много се надява да помогне на "червените" да спечелят трофей във времето, в което е на "Анфийлд".

Ливърпул ме посрещнаха с отворени обятия. Това е масивен клуб и се надявам да вкарвам много голове, да създавам положения за моите съотборници и да се боря здраво до последната минута на всеки мач. Тук съм, за да бележа. Не мисля, че това ще е проблем, тъй като в играта ми никога головете не са отсъствали. Дано помогна на Ливърпул да спечели трофей", споделя новата деветка на мърсисайдци пред "Liverpool Daily Post".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bleid_2
03.02.2011 17:44

Пичове вие четете ли статиите или четете само заглавието?Половината се репчите че бил казал че иска да спечели трофей с Ливърпул ама нямало как да стане понеже нямали шансове за купа този сезон?А прочетохте ли че е казал че няма предвид този сезон а по време на престоя си в клуба което е съвсем различно.И какви са тези мнения че Ливърпул трябва да спечели всички възможни купи след като са дали толкова пари за него?Реал като дадоха почти сто милиона само за Роналдо да не би да спечелиха купа?Взимат калъфките напоследък.Успех на любимия ми Ливърпул и дано момчето се наложи в отбора!

drusalin
03.02.2011 12:38

за тоя 35 млн ха-ха .. не е истина какъв играч може да земеш от някое друго първенство за тея пари. Хубаво е всички да се получат от Сър Алекс.

gogoto97
02.02.2011 21:33

niki85 сигурен ли си , че немогат да спечелят нито един трофей а ? Какво ще кажеш за Лига Европа ще се радвам да я спечелят за да могат по младите играчи да осетят тая тръпка и да започнат да се раздават на 100% . YNWA *beer* *thumb_up*

niki85
02.02.2011 18:58

Първо за да платят толкова много пари за тая издънка,той трябва да ги направи Шампиони на всякъде.. И на всичкото отгоре за какъв трофеи за говори? Те до скоро се бореха да не изпаднат ,тоя за трофей ми говори! Смешник пълен *wink* Не казвам че Ливърпул нямат шансове за трофеи.. да имат.. ама не и тоя сезон.. вече нямат шанс да вземат нито един трофеи тая година!

niki_kts
02.02.2011 16:07

На 50% не е достатъчно, когато си футболист на Ливърпул! На тази козиция трябва да е някой с качества. Някой като Ласана Диара от Реал Мадрид, който също търка пейката при конкуренцията на Чаби Алонсо, Кедира, Козил и Кака и не се вижда как изобщо ще си проправи път там. Дано Крал Кени прозре това колкото се може по-бързо и още лятото го доведе на "Анфийлд".

ceco26
02.02.2011 14:21

Е кво му е толкоз на Лукас бе? Масчерано ни заразя, че явно обича по-топлите страни и пейките в Барса, та сега Лукас има задачата да го замества и успява на 50%. *joking*

Hella
02.02.2011 13:35

Е.. другият сезон ако се посъвземат, направят една хубава чистка от Лукасовци и тем подобни и вземат още някой друг класен играч, Пуул със сигурност може да се борят за трофей. *wink*

fashiong
02.02.2011 13:14

те се борят да 6-ти тоя за трофей говори *lol*