Осъдиха Гара на осем месеца затвор...условно

11:53
Осъдиха Гара на осем месеца затвор...условно
Нападателят на Левски Гара Дембеле бе осъден от Софийския районен съд на 8 месеца затвор условно с изпитателен срок от 3 години.

На голмайстора обаче не бе наложен период на пробация с обществено полезна дейност, както съдът бе пожелал на гледането на делото на 12 януари. Тази присъда няма да попречи по никакъв начин на евентуален бъдещ трансфер на Дембеле, както и на пътуванията му с Левски в чужбина.

На 12 януари Софийски районен съд не одобри споразумението между Гара Дембеле и прокуратурата, което предвиждаше 6-месечна условна присъда с тригодишен изпитателен срок. Съдия Иво Хинов прецени, че санкцията не е достатъчна с оглед на провинението на футболиста и поиска пробация с обществено полезна дейност, в рамките на изпитателния срок.

Прокуратурата одобри това допълнително наказание, но адвокатът на Гара - Константин Сименов, не бе съгласен и случаят бе върнат за разглеждане от прокуратурата. Симеонов заяви, че е невъзможно да приемат подобно решение, тъй като Дембеле не е български гражданин и няма как да стои три години в страната ни за пробация.

Нападателят на Левски Гара Дембеле бе арестуван в ранните часове на 3 декември, след като бе хванат да шофира в нетрезво състояние. Служители на полицията заловиха Дембеле да шофира автомобил с 1,6 промила алкохол в кръвта, а в последствие се оказа, че той е показал и фалшива шофьорска книжка. Голмайсторът прекара нощта на 3 срещу 4 декември в 7 РПУ в София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beto
02.02.2011 20:01

Ми Мургина? Доган, Милен Велчев, Маргините и т.н. Списъкът е безкраен.И то на хора , които наистина ни вредят и пречат да живееме нормално.А тука се занимате с един Дембеле , който след няколко месеца няма да има нищо общо с България и скоро дори няма и да си спомняме за него.Да , виновен е наистина, но е доста по маловажен на фона на горе изброените.Дигат се цени на храни, ток, вода.Лъжат ви в сметки.Не ви увеличават заплатите а пък на много хора не ги и изплащат редовно.Пазарът за работна ръка е доста ограничен а в същото време безработицата голяма.Дилари тровят децата пред училищата.Е това са важните неща.Да обърнеме внимание на тях.Стига с тоя Дембеле.Тази тема стана по досадна и от сересетата!!!

Manower
02.02.2011 18:47

Вие от къде падате ми кажете?? Какво очаквате от тази държава?? Такава корупция и мафия има, а тука на дребно коментари се пишат, осъзнайте се! Това е положението с тази страна! Който дава парите,той поръчва музиката! А Томов какво ми се прави на невинен,а?? Колко измамници,наркопласиори и килъри не са зад решетките, то цялото министерство е за там!

NeO_NaCiSt
02.02.2011 17:17

Наистина е смешна присъдата. Но той дори и утре да напрви престъпление, да не мислите, че ще го вкарат в затвора..., да не мислите също и че Александър Томов ще лежи в затвора.... В тази страна могат да бъдат съдени само обикновените хора, клошарите и кокошкарите. Вие знаете ли, че много съдии не издават истински присъди, не защото са корумпирани, а от СТРАХ, защото са плъхове, страхливци.... като целия български народ.

dalgia
02.02.2011 16:32

България,стана страна на неограничените възможности във всяко едно отношение.Имаш ли пари-имаш свобода!
Жалко е никога няма да се оправим,никога това е!

thrill
02.02.2011 15:13

VeneSotirov , Не се хаби, приятелю. Помниш ли, когато писахме същите неща по случая "Стависки" , същите келеши, като този под теб бръщолевеха същите глупости. Когато им казвахме, че ако такива остават ненаказани, други след тях пак ще направят същото. Тогава не ни послушаха. Опонираха ни, че били "шампиони" и т.н. Сега, това жалко създние ми говори за някакъв тъп мач , но утре, когато някой с фалшив документ му продаде апартамента и го изхвърли на улицата, ще запищи до небесата , как нямало справедливост и закони в страната. *thumb_down*

VeneSotirov
02.02.2011 14:49

Боби кой се насира бе, гнидо? Ще се насереш ти, като те сгази пияната черна маймуна, ще те питам как ще му се радваш тогава. А ако вземе случайно да опъне майка ти или сестра ти ще ревеш че не е бил в затвора, ама му се радваш сега, изчадие такова! Станахме за смях, вече и негри идват да си правят каквото искат тука, смърт за тая продажна съдийка. *thumb_down*

BoBi_Levskara
02.02.2011 14:15

Някой май усеща че 26-ти наближава и се насира само при мисълта че и Гарра ще е там. *party*
"Създадохме ЦСКА като важна опора за Народната власт!"-Добри Джуров. *lol*

gaby98
02.02.2011 14:09

и сега кво става-на некой мач противников състезател ако провокира Гарата и той го ковне по муцутата,ето ти дело по тъжба на пострадалия и негрото влиза за 8 месеца в кауша *angry*

KingGeorge
02.02.2011 13:34

redshark а ако беше блъснал някой твой роднина пак ли щеше да ти е толкова смешно?

thrill
02.02.2011 13:17

"пиянството" е малкият проблем в случая. Много по-страшно е Документното престъпление по чл. 309 (1) от НК . Особено в днешно време, когато се вършат страхотни бели с фалшиви документи - източват се чрез такива банкови сметки, продават се чужди апартаменти и имущества, избягва се извършено друго престъпление и т.н. В момента , това е най-застрашаващия обществото вид престъпления и в Европа масово се затяга законодателството в тази област,. А тук, вместо да даде пример за правосъдие, някаква корумпирана прокурорка размива всички, като се споразумява за символична условна присъда !?!?!?! *thumb_down* И съдът, въпреки, че е много рядка такава практика да не приеме споразумение на защитата и прокуратурата, постановява от кумова срама поне малко по-високо(уж) наказание *wink* Защото иначе, съвсем ще скандализира обществото и УТРЕ, КОГАТО ХВАНАТ ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН с фалшиви документи, пари, или ценни книжа, няма как да обяснят, защо него са вкарали в затвора и то задълго, а нeгърът е останал ненаказан.

redshark
02.02.2011 12:51

толкова крадци и убийци има дет не са осъдени вие за едно пиянство затвор му искате *lol*

ANTWERPMIRACLES
02.02.2011 12:29

Каменова, куpвo продажна! Пожелавам ти да похарчиш парите на Батков за лекарства *thumb_down* .

spaiker_89
02.02.2011 12:22

мале мале с фалшива книжка и пиян 8 месеца условно *sick* черния циганин заслужава да изгние в килия *thumb_down*

MartinChobanow
02.02.2011 12:16

да го осъдят като хората бе д*ба и корумпираната държава !!!!!