Дембеле ще отърве пробация

09:35
Дембеле ще отърве пробация
Звездата на Левски Гара Дембеле най-вероятно ще отърве пробация. Днес нападателят ще се яви в съда, където се очаква той да получи условна присъда. Защитата на "сините" ще постигне споразумение с прокуратурата, което се очаква да бъде одобрено от съдията.

На 12 януари адвокатът на Дембеле Константин Симеонов и прокуратурата отново бяха постигнали договорка, но тогава съдията Иво Хинов не я уважи и поиска по-тежко наказание. Това се случва твърде рядко в практиката и се очаква утре новият съдия, който ще преценява дали да приеме новото споразумение между Дембеле и прокуратурата, да вземе различно решение от колегата си Хинов.

Както е известно, Гара Дембеле бе хванат пиян зад волана с фалшиви документи в началото на декември в Студентски град. Нападателят имаше и забрана да напуска България, но тя падна в деня на заминаването на отбора за първия подготвителен лагер в Гърция на 13 януари.

"Надявам се всичко около проблемите на Дембеле със закона да приключи утре (б.а. днес)", каза собственикът на Левски Тодор Батков.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vesi_88
02.02.2011 12:07

аз за 0.8 1500лв глоба и1.5г.без книжкка а тая маймуна и руския алкохолик дето изтрепа хората ги направиха ни лук яли ни мирисали.

cska_sofia_94
02.02.2011 11:33

как няма да я отърве нали е от левски замисли се *wink*

apf
02.02.2011 10:01

Дайте му орден като на мустакатия и двамата ги заслужават *stop* *thumb_down* *thumb_up*