Водят чужденци в ЦСКА, Радуканов не ги иска

09:05
Водят чужденци в ЦСКА, Радуканов не ги иска
Сериозни драми има около зимната селекция на ЦСКА, стана ясно вчера.

Причината е, че Димитър Борисов се опитва да докара трима чуждестранни играчи, които треньорът Милен Радуканов не иска. Става въпрос за чилиеца Нико Медина, испанеца Маркос Тебар и бразилеца Марселиньо.

Както е известно, Радуканов не желае в тима да има много чужденци. Именно заради това той отлъчи от отбора Уилям Тиеро, Кристиан Тибони, Марко Еспозито, а отгоре на всичко искаше да разкара Фабрицио Грило и Лукас Трекаричи. Това обаче не стана, тъй като шефовете му наредиха да ги вземе с отбора на лагера в Гърция. Радуканов пожела да направи селекция изцяло от български играчи, за да не се повторят драмите от есента. Точно поради тази причина той взе Четин Садула, Станислав Костов, Благой Макенджиев и Станко Йовчев.

Заради проблемите със селекцията късно снощи Димитър Борисов и Милен Радуканов имаха среща. На нея те са обсъждали привличането на чужденците, които българският Мауриньо не иска.

Не е изключено с ЦСКА да се раздели голмайсторът Маркиньос, който може да бъде продаден в китайския Далиан Аербин. С тази сделка се е заел Емил Костадинов. Иначе Радуканов държи бразилецът да остане на "Армията".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thrill
02.02.2011 15:22

Момчета, вместо да си хвърляте парите на вятъра за лъжливите вестници , по-добре се информирайте напълно безплатно от ВИДЕО-материалите, които публикуват многобройните интернет-сайтове. В "Спортал.бг" например, можете да намерите 1:1 интервюто на Милен Радуканов и да се уверите с очите си и ушите си , какво е казал. Предполагам, сами се досещате, че нищо подобно на това, кото пише по вестниците няма в думите му. *smile* Просто, доносниците Юли Москов и Т. Батков прибират парите ви с тлъсти заглавия и измишльотини в загиващите финансово техни вестници. *joking*

speedline
02.02.2011 10:58

Радуканов бил българския Мауриньо *lol* ,понеже е спечелил няколко трофея в ШЛ и е ставал шампион в първенството ли?Иначе най-вероятно пак ще вземат някои футболисти от 4 бразилска- важното е Костадинов да си прибере парички от тях,апък дали ще могат да си спират топката е друг въпрос *lol*