Словакия ни покани за контрола

08:11
Словакия ни покани за контрола
Националният отбор по футбол на България е получил покана за контролна среща с тима на Словакия на 29 март. Три дни по-рано "трикольорите" играят решаващ сблъсък с Швейцария в София по пътя към Евро 2012.

Селекционерът Лотар Матеус е дал принципното си съгласие за подобен мач, но тепърва предстои да бъдат уточнени детайлите по него. Германският треньор иска да работи по-дълго с играчите в паузата между първенствата, тъй като 26-ти и 29-ти март са определени за квалификации, но нашият тим има мач само на първата дата. За втората досега бе отказан двубой с Мексико, заради прекалено дългото презокеанско пътуване.

Матеус ще обсъди варианта за контрола със Словакия при първата си среща с президента на БФС Борислав Михайлов. Това най-вероятно ще стане следващата сряда в Анталия, където "лъвовете" ще срещнат Естония. Тогава ще бъдат обсъдени и вариантите за помощници на селекционера, но едва ли някой ще бъде назначен преди изгриването на мача.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
03.02.2011 16:44

Словакия е приличен съперник,участник на СП 2010. При липсата на други варианти това би била една полезна контрола *thumb_up*