Милан надигра Лацио, но се задоволи само с точка

23:39
Милан надигра Лацио, но се задоволи само с точка
Милан и Лацио завършиха наравно 0:0 на "Сан Сиро" в среща от 23-я кръг на Серия А.

Преди почивката темпото на игра бе доста бавно, като двата отбора се надлъгваха в центъра. Преобладаваха здравите единоборства, като при едно от тях Козак контузи Бонера и през второто полувреме дебют за домакините направи Никола Легроталие.

Иначе Милан имаше една стопроцентова голова възможност през първата част. В 33-а минута Ибрахимович се пребори за топката с двама защитници в наказателното поле на "орлите" и пусна хоризонтален пас към Урби Емануелсон, който бе оставен непокрит в пеналта, но шутира над напречната греда.

През второто полувреме домакините доминираха и в 50-а минута те пропуснаха невероятна възможност. Ибрахимович отправи мощен удар с десния крак от границата на наказателното поле, като топката първо се удари в дясната странична греда, след което рикошира и в лявата и бе хваната от Муслера.

Две минути по-късно отново Ибра получи в наказателното поле, финтира бранител и шутира с левия крак по диагонал, като топката премина на сантиметри встрани от вратата.

В 70-а минута Ибрахимович увлече трима бранители на Лацио, топката му бе избита , но тя попадна в Робиньо, който стреля силно по диагонала, преодоля Муслера, но Биава изчисти от голлинията.

Към края на двубоя Алегри пусна в игра и Касано в търсене на победата, но бившият футболист на Реал Мадрид и Рома не успя да направи разликата в това дерби и двата тима поделиха точките.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chanev92
01.02.2011 23:42

кво му беше страхотното на хикса.. по-незаслужен Х Лацио този сезон не са изкарвали, няма и да изкарат...

bionik
01.02.2011 23:39

браво страхотен Х много се радвам